fbq
Kotimaa
09.12.2021 19:50
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Inna Tähtinen
Inna Tähtinen sai surullisia uutisia: haluttu perheenjäsen jäi haaveeksi - taustalla kaksi syytä
Kotimaa
09.12.2021 19:50
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Helsinki 2020 -voittaja Inna Tähtinen, 22, on kumppaninsa kanssa kokenut karvaan pettymyksen. Kaksikon toivoma karvainen perheenjäsen saikin uuden kodin toisaalta.

– Saatiin eilen hieman suruisia uutisia. Meitä ei valittu meidän hakeman rescue koiran vanhemmiksi. Harmittaa tosi paljon, kun oli jo kerinnyt tän prosessin aikana kiintyä häneen kovasti, Inna kirjoitti Instagram-tilillään tänään torstaina (9.12.).

Inna on ollut kumppaninsa kanssa yhdessä kaksi vuotta, ja kaksikko asuu Helsingissä. Innan mukaan asuinpaikka oli yksi syy, miksi he eivät saaneet haluttua rescuekoiraa kotiinsa. Toinen syy oli suuri hakijamäärä.

– Tähän päätökseen vaikutti se, että hakijoita oli tosi paljon, ja asutaan Helsingin keskustassa. Plääh, tässähän herää ajatus, että käykö meidän kodin sijainti kaikkien hakemusten kohtaloksi. Uskon kuitenkin, että tän piti mennä näin ja meidän nelijalkainen perheenjäsen on vielä tulossa. Toivottavasti vaan jo lähitulevaisuudessa.

Lue myös: Somekaunotar Inna Tähtinen räväyttää bilejatkoistaan: ”Nyt saa riittää” – matot pilattu monesti

Poikaystävä löytyi sattumalta

Inna paljasti Seiskalle taannoin, kuinka yllättäen hän tapasi rakkaansa.

Innan kotona on pidetty tiukkaa kuria, eikä sinne ollut asiaa alkoholia nauttineena.

– Kerran olin matkalla kotibileistä toisiin. Heti, kun saavuimme kämpälle, niin kappas: vanhemmat tulivat paikalle. Lähdimme äkkiä karkuun, Inna muisteli Seiskalle.

Joku seurueesta sattui olemaan selvinpäin, joten konkkaronkka kapusi mopoauton takakonttiin.

– Liikennevaloissa vastaan tuli poliisi. Kuskia jännitti niin, että hän jätti minut kyydistä yksin pimeälle tielle ja lupasi tulla hakemaan myöhemmin.

Lue myös: Korvauksia bussiyhtiöltä vaatinut Inna Tähtinen tilittää: ”Se oli todella aggressiivinen tilanne” - näin smoothiekohu lopulta päättyi!

Inna jäi oman onnensa nojaan vailla kuskipojan yhteystietoja.

– Hän kuitenkin tuli hakemaan minut, ja kaikki päättyi hyvin. Itse asiassa aloimme seurustella. Että sellainen käänne, Inna naureskeli.

VIDEO: Miss Helsinki -kaunottarien pikkujoulut: mukana Oona Komi, Inna Tähtinen ja Milla Partanen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »