fbq
Kotimaa
28.04.2021 12:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
sara sieppi
Ikäkriisiä vai onnellisuuden tavoittelua? Sara Siepin muodonmuutos kolmenkympin korvilla: ”Blondeilla on aina hauskempaa!”
Kotimaa
28.04.2021 12:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, 29, pohtii ikääntymistä sosiaalisessa mediassa, koska hänestä tulee kesällä kolmekymppinen. Telkkariohjelmien juontajankin työskennellyt Sara ei silti tiedä, onko asia hänestä hyvä vai huono asia. 

- En ole vielä varma, onko elämä silloin jotenkin kivempaa, Sara miettii Instagram-julkaisussaan.

Lue myös: Oijoijoi! Sara Sieppi poseeraa läpikuultavassa valkoisessa pikkutopissa aistikkaana - katso kuva! 

Hänellä on onneksi keinot kuitenkin onnellisuuden varmistamiseksi vanhempanakin. 

- Sellainen tuntematon sanonta kuulemma kertoo, että blondeilla on aina hauskempaa, joten pelataan varman päälle ja mennään sitä kohti. Katsotaan sitä elämää sitten myöhemmin. 

Sanonnan inspiroimana Sara värjäsi tummat kutrinsa huomattavasti vaaleammiksi, ettei ikäkriisi hänen mieltään masentaisi. 

Lue myös: Vau! Sinkkukaunotar Sara Sieppi, 29, luonnollisena ilman housuja: "Tuli äsken kylppärissä mieleen..." - kuvat!

Hiusvärin vaihdos oli ihastuttava ilmestys somevaikuttajan Instagram-seuraajien mielestä, sillä hänen päivityksensä kommenttikenttään satoi lukemattomia kehuja. 

- Wooow! 

- Oi, kuinka olet upea. 

- Upea. 

- Kaunis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Osti asunnon 

Entinen Miss Suomi osti viime vuonna ensimmäisen omistusasuntonsa. Hän hehkutti uutta kotiaan tuolloin sosiaalisessa mediassa ja julkaisi paljonpuhuvan kuvan tyhjästä kämpästään. Elämän merkkipaalu sai Saran uskomaan erääseen asiaan, mitä monet etsivät elämässään pitkään. 

Lue lisää: Vau, Sara Sieppi osti ensimmäisen omistusasuntonsa! Somepäivitys taisi paljastaa ökyluokan yksityiskohdan Saran uudesta kodista - katso kuva! 

- Nyt uskon rakkauteen ensisilmäyksellä! Eka oma kämppä ostettu, Sara hehkutti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Kiireinen vuosi

Sara paljasti marraskuussa, että hän oli tehnyt viime vuonna töitä tauotta. Hän ei sanojensa mukaan pitänyt juurikaan vapaapäiviä, ennen kuin altistui koronavirukselle ja joutui karanteenissa lepäämään. 

Lue lisää: Sara Siepin itkuinen someavautuminen hätkähdyttää: altistui koronavirukselle, karanteenissa jo viikon - "Mulla on ripsivärit pitkin poskia"

- Ehkä tässä kroppa alkaa sanoa, että pitäisi vähän hellittää. Tällainen avautuminen. Mielestäni on tärkeää näyttää myös nämä hetket. Täällä ei aina ole ihanaa. Välillä pitää itkeä, jotta voi taas nauraa, Sara kertoi tuolloin Instagram-videotarinoissaan.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)