Uutiset
Katso kuva!

Vau, Sara Sieppi osti ensimmäisen omistusasuntonsa! Somepäivitys taisi paljastaa ökyluokan yksityiskohdan Saran uudesta kodista - katso kuva!

07.07.2020 09:19

Sisustuksen parissa aktiivisesti töitä tekevä ex-missi Sara Sieppi, 29, paljasti maanantaina ostaneensa ensimmäisen omistusasuntonsa  Helsingistä.

Sara julkaisi Instagarm-tilillään paljonpuhuvan kuvan, jossa tyylikkäästi pukeutunut missikaunotar seisoo keskellä tyhjää asuntoa korkokengissään.

- Nyt uskon rakkauteen ensisilmäyksellä! Eka oma kämppä ostettu, Sara kirjoitti iloisten emojien kera.

Lue myös: Iholla-sarjasta nähdään keväällä julkkiskausi: Mukana Sara Sieppi ja Martina Aitolehti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyt uskon rakkauteen ensisilmäyksellä!😂 Eka oma kämppä ostettu🥂

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Hulppea kattohuoneisto?!

Somepäivitys paljasti yllättävän monta asiaa Saran uudesta kodista, jonka hän on juuri ostanut. Helsingissä sijaitseva asunto näyttäisi ensinnäkin olevan kokovalkoinen lattiaa, seiniä ja kattoa myöten - toki iso osa asunnosta jää kuvassa piiloon.

Lisäksi huoneistossa näyttäisi olevan ainakin kaksi huonetta, joten yksiötä sinkkuna elävä Sara ei ole mitä ilmeisimmin itselleen ostanut.

Mielenkiintoinen ja jopa merkittävä yksityiskohta kuvassa on viisto katto, mikä viittaa mitä todennäköisimmin siihen, että Sara ei ole tyytynyt mihinkään alakerrosten kämppään, vaan kyseessä on pramea kattohuoneisto, joilla tunnetusti on hintaa runsaammin kuin muilla huoneistoilla. 

Lue myös: 80 euron selfie ja mehujäähymy - parkkipirkko muisti Sara Sieppiä pikavoitolla - kuva!

Vai sittenkin omakotitalo?!

Sara on julkisesti kertonut ihastuneensa urbaaniin elämään Helsingissä ja hänestä on tullut todellinen kaupunkilaistyttö, joten kattohuoneisto olisi hänelle tyypillinen valinta.

Toisaalta Torniosta kotoisin oleva Sara on kertonut Ilta-Sanomille, että myös omakotitalo olisi mahdollinen talotyyppi uudelle kodille. Instagram-kuvassa näkyvä viisto katto voisikin olla omakotitalon, paritalon tai rivitalon ominaisuus. Tuolloin asunnossa olisi todennäköisesti kaksi kerrosta, ja viistokatto olisi talon yläkerrassa.

Myös kuvassa näkyvät ovet ja kynnys muistuttavat enemmän vanhaa puutalotyyliä kuin kerrostaloa. Lisäksi otoksessa näkyvä tumma kattoparru ja vaaleaksi maalattu tiiliseinä viittaavat vanhan omakotitalon tai paritalon tyyliin.

- En tiedä, tahdonko jonkin vanhan omakotitalon syrjäseudulta vai haluanko Helsingin keskustasta 50 neliön kaksion, Sara sanoi keväällä Ilta-Sanomille.

Lienee varmaa, että Saran uudesta kodista tullaan näkemään lisää kuvamateriaalia lähitulevaisuudessa, kun Sara on muuttanut asuntoon ja sisustanut sen uuteen muotoonsa. Silloin selvinnee, kuinka hulppeasta sinkkulukaalista on todellisuudessa kysymys.

Teki firmallaan hurjan tuloksen

Saran sisustustyö on tuottanut ex-missille runsaasti tuloja somen kautta. Asia selvisi, kun Saran yrityksen Semihima Oy:n ensimmäisen tilikauden tilinpäätös tuli julki.

Saran yritys teki heti ensimmäisellä tilikaudellaan satojen tuhansien liikevaihdon.

Lue lisää: Sara Sieppi teki firmallaan hirmuisen tilin - yli 120 000 euroa plussaa 9 kuukaudessa! "Hurja voitto somettamisella!"

Viime vuoden huhtikuussa perustetun Semihima Oy:n ensimmäinen tilikausi kesti vain yhdeksän kuukautta, mutta jo siinä ajassa liikevaihto oli kasvanut 215 000 euroon. Voittoa yritys teki peräti 123 000 euroa. 

Siepin henkilökohtaiset tulot ovat olleet nousussa jo vuosia. Entinen Miss Suomi tienasi vuoden 2018 verotietojen mukaan ansiotuloina 60 310,23 euroa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!