Katso kuvat!

Sara Siepin itkuinen someavautuminen hätkähdyttää: altistui koronavirukselle, karanteenissa jo viikon - "Mulla on ripsivärit pitkin poskia"

Uutiset | 16.11.2020 10:04

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 29, paljastaa Instagram-videotarinoissaan altistuneensa koronavirukselle hieman yli viikko sitten. Hän kertoo tehneensä jo kaksi negatiivista testiä. 

Testien tuloksista huolimatta usean päivän karanteeni alkaa viedä voiton kaunottaresta. Sara julkaisi myöhään sunnuntaina itkuisen videotarinan.

Lue myös:  Sara Sieppi biletti aamukolmeen! Kohukaunotar päätyi asunnolleen tunnetun laulajan kanssa –paparazzikuvat! 

- Oli pakko laittaa filtterit, kun mulla on ripsivärit täällä pitkin poskia. Mä siis pitkästä aikaa itkin. En tiedä, mitä mä itkin, mutta mä itkin jotain sisäistä väsymystä ja stressiä, Sara kertoo. 

Missikaunotar kertoo olleensa viikon verran karanteenissa, koska altistui koronavirukselle 8-9 päivää sitten. Itkuinen Sara ei kerro videoissaan, missä hän on koronalle altistunut. Kaksi negatiivista testiä ovat kuitenkin varmistaneet, ettei kaunottarella mitä ilmeisimmin ole koronavirusta.

- Kuvittelin tekeväni tämän viikon kaikkia kotijuttuja, mutta en ole tehnyt yhtään mitään. Olen vain stressannut. Ja ylikierrokset, ne se on, Sara sanoo. 

Lue myös: Huhhuh, mikä povi! Sara Sieppi erotiikkaa tihkuvissa sänkykuvissa poikkeuksellisen rohkeana: rinnat kuultavat läpi kireästä paidasta - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Kiireinen vuosi

Sara paljasti, ettei ole ehtinyt lomailla lähes koko vuoden aikana.

- Olen tehnyt koko vuoden aika paljon hommia ilman vapaapäiviä, lukuun ottamatta tammikuuta. Ehkä tässä kroppa alkaa sanomaan, että pitäisi vähän hellittää. Tällainen avautuminen. Mielestäni on tärkeää näyttää myös nämä hetket. Täällä ei aina ole ihanaa. Välillä pitää itkeä, että voi taas nauraa. 

Lue myös: No nyt! Sara Sieppi kahvitteli superseksikkäänä rintsikat esillä - "Tämän kuvan nähtyäni meni aamukahvi väärään kurkkuun"

Loma on ollut Saralle todellakin tarpeen kaiken kiireen keskellä.  

- Olen todella usein aika ankara itselleni, enkä osaa arvostaa niitä juttuja, mitä olen saanut aikaan. Mietin vaan seuraavaa asiaa. Oli hullua huomata, että olen odottanut sellaista ”pakollista pysähtymistä”. Pysähtyminen kääntyi ihan täysin minua vastaan. Huomenna pääsen tästä kotikuplasta ulos, niin ehkä se auttaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Missikaunottaren rehellistä kuvapäivitystä ylistetään somessa - Sara Sieppi paljasti filtterittömän totuuden itsestään! 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!