fbq
Iida vainio ja Jesse palanto

Iida Vainion rakas leveili miljonäärien luottokortilla - Seiska selvitti kohunyrkkeilijän oikeat tulot

Seiska kertoi viime viikon perjantaina Iida Vainion, 18, ja hänen on-off-rakkaansa, thainyrkkeilyn maailmanmestarin Jesse Palannon, 39, vauhdikkaasta illasta.

Iida julkaisi Instagram-tilillään pirtsakan kuvan, jossa hän istuu auton takapenkillä Jessen kanssa. Miehen ranteessa komeilee Rolexin valmistama Day-date-kello. Kyseessä on vanhempi malli, mutta kello maksaa silti kymmeniätuhansia euroja.

Jesse pitää kädessään mustaa American Express- eli Amex-luottokorttia. 

Mustaa Amexia eli Centurion Cardia voi saada ainoastaan luottokorttiyhtiön kutsusta. Huhujen mukaan kortin kutsua voi alkaa odotella vasta, jos on jo Amexin Platinum-kortin omistaja, ja jos kortilla maksaa ostoksia yli 250 000 euron edestä vuodessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Iida Vainion rakas leveilee miljönäärien luottotarvikkeella - seuraajilta tyly tuomio: "Sugardaddyn perusvaruste"

Seiskan jutun jälkeen kuvaan on ilmestynyt uusia kommentteja. Eräs fani kummasteli sitä, miten Jessellä voi olla musta Amex-kortti. 

– Hienoa! Mutta kuinka Jessellä tällääset kortit on kun näähän on rikkaitten ihmisten yleensä... millä Jesse mälläät? Seuraaja kyseli.

Seiska selvitti thainyrkkeilyn maailmanmestarin tulot. Vuonna 2020 hän tienasi ansiotuloja 10 779 euroa. Pääomatuloja hänellä ei ollut lainkaan.

Jesse oli hoitanut verotuksensa asiallisesti, sillä hän sai 39 euron palautukset.

Iida Vainio ja Jesse Palanto Kotkan Meripäivillä – näin kohupariskunnan keikkafiilistely eteni

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kortin vuosimaksu vuonna 2021 oli Suomessa 3 500 euroa, ja liittymismaksu 3 500 euroa.

Centurion Cardin etuihin kuuluvat esimerkiksi ympärivuorokautinen Concierge-palvelu, eri hotellien eliitti-tason jäsenyydet, autonvuokrauksen eliittitason statukset ja lentokenttien kattavin lounge-pääsy. 

Kortinhaltijat saavat myös valituilla lentokentillä henkilökohtaisen avustajan, joka auttaa selviytymään passintarkastuksesta ja maahantulotarkastuksesta nopeammin.

Renny Harlinin synkkä perhesalaisuus: Johanna-vaimon sisko kidutti lammasta ja nöyryytti alastonta miestä

Concierge-palvelun kautta kortinhaltijan avustaja voi hankkia heille esimerkiksi eturivin lippuja eri tapahtumiin, varata pöytiä täyteen buukatuista ökyravintoloista, tai tehdä kortinhaltijalle matkavaraus ja -suunnitelma lentokenttäkyytejä ja hotellimajoituksia myöten.

Iida Vainion syytösten kohteeksi joutunut hyväntekeväisyystapahtuman järjestäjä: "En ole koskaan törmännyt tällaiseen käytökseen"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy