fbq
Kotimaa
31.07.2022 14:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Jesse Palanto ja Iida Vainio
Iida Vainio ja Jesse Palanto Kotkan Meripäivillä – näin kohupariskunnan keikkafiilistely eteni
Kotimaa
31.07.2022 14:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska on uutisoinut viime kuukausina kultamekostaan tunnetuksi tulleen Iida Vainion, 18, ja hänen on-off-rakkaansa, thainyrkkeilyn maailmanmestarin Jesse Palannon, 39, parisuhteen vauhdikkaista käänteistä.

Lue myös: Suhdesoppa sakenee! Myrskyisästi eronneet Iida Vainio ja Jesse-rakas jälleen yhdessä

Eilen lauantaina (30.7.) kaksikko vieraili Kotkan Meripäivillä. Seiskalle kantautuneiden tietojen mukaan pariskunta seurasi Jonne Aaronin keikkaa iloisina yleisöstä käsin.


- Keikan aikana Iida joraili, kun taas Jesse lauloi kovaan ääneen Jonnen kappaleita. Välillä he nojailivat ja halailivat toisiaan, Kotkasta raportoidaan.


Kotkasta myös kerrotaan, että keikan jälkeen Iida ja Tampereelta Jonnen tavoin kotoisin oleva Jesse liittyivät Jonnen seuraan.

Lue myös: Iida Vainion rakas leveilee miljönäärien luottotarvikkeella - seuraajilta tyly tuomio: "Sugardaddyn perusvaruste"

Iida ja Jesse ovat molemmat jakaneet Instagram-tiliensä videotarinoihin sisältöä Jonnen keikalta. Jesse on myös julkaissut myöhemmin videomateriaalia Lordin keikalta, jota miekkonen on videosta päätellen seurannut lavan vierestä. Lisäksi Jesse on julkaissut kuvan, jossa tämä poseeraa yhdessä Mr. Lordin kanssa.

- Aika söpöt, Iida on kommentoinut.

Lue myös: Rakkautta ilmassa! Iida Vainio meni kihloihin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesse Palanto (@pyyhkynen)

Iida Vainio
Iida nousi julkisuuteen helmikuussa, kun tämä oli lentokentällä kultamekossaan vastassa olympiakultaa voittanutta Suomen miesten jääkiekkomaajoukkuetta.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »