fbq
Kotimaa
29.07.2022 09:58
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Iida vainio ja Jesse palanto
Iida Vainion rakas leveilee miljönäärien luottotarvikkeella - seuraajilta tyly tuomio: "Sugardaddyn perusvaruste"
Kotimaa
29.07.2022 09:58
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Kultamekostaan tunnetuksi tullut Iida Vainio, 18, ja hänen on-off-rakkaansa, thainyrkkeilyn maailmanmestarin Jesse Palanto, 39, olivat eilen juhlatuulella.

Iida ja Jesse julkaisivat videoita automatkastaan Tampereella. Takapenkillä istuva pariskunta popittaa Ramses II:n Villieläin -kappaletta täysillä. 

Lue myös: Oho, Iida Vainio esitteli vähäpukeisena itseään aamuyöllä ja avautui antoisasta kurssistaan

Iidan Instagram-videotarinassa Jesse lyö leikisti nyrkillä kohti kameraa. Hän näyttää myös rauhaa käsimerkillä väärinpäin, jota esimerkiksi Isossa-Britanniassa halveksitaan, sillä se tarkoittaa "haista paska" (eng. Up yours). 

Jesse onkin melkonen villieläin, Iida kirjoitti videon yhteyteen.

Arkistovideo: Iidan vinkit miesten iskemiseen

Rolex ja Amex

Jessen julkaisemalla videolla hän kuvaa itseään fiilistelemässä samaa biisiä. Iida poseeraa kameralle totuttuun tyyliin, ja nyrkkeilijärakas näyttää tuttua käsimerkkiä tällä kertaa oikein päin kameralle ja laulaa biisin mukana.

Automatka on tainnut olla ikimuistoinen kokemus, sillä Iida julkaisi ilmeisesti myös kuvan auton takapenkiltä Instagram-tilillään. Kuvatekstissään Iida mainitsee Jessen Instagram-käyttäjänimien sekä sydän- sekä karhuemojin.

Lue myös: Kohusuhde lämpenee! Iida Vainio viihtyy jälleen nyrkkeilijärakkaansa kanssa

Kuvaan hän on myös merkinnyt Rolex-ökykelloyrityksen, sillä Jessen ranteessa komeilee merkin Day-date-kello. Kyseessä on vanhempi malli, mutta kello maksaa silti kymmeniätuhansia euroja.

Nyrkkeilijä pitelee kädessään American Express- eli Amex-luottokorttiaan.

Kyseessä on niin sanottu mustaa Amex eli Centurion Card, jota ei voi tavallinen pulliainen hakea, vaan sen voi saada ainoastaan luottokorttiyhtiön kutsusta.

Huhujen mukaan kortin kutsua voi alkaa odottelemaan vasta silloin, jos on jo Amexin Platinum-kortin omistaja ja jos kortilla maksaa ostoksia yli 250 000 euron edestä vuodessa.

– Sugardaddyn perusvaruste, eräs Iidan fani kommentoi julkaisuun.

– eiku sugarmaman! Kultamekkokaunotar vastasi.

Miljonäärien luottokortti

Kortin vuosimaksu oli Suomessa vuonna 2021 3 500 euroa, ja liittymismaksu 3 500 euroa. Centurion Cardin etuihin kuuluvat esimerkiksi ympärivuorokautinen Concierge-palvelu, eri hotellien eliitti-tason jäsenyydet, autonvuokrauksen eliittitason statukset ja lentokenttien kattavin lounge-pääsy. 

Kortinhaltijat saavat myös valituilla lentokentillä henkilökohtaisen avustajan, joka auttaa kortinhaltijaa selviytymään passintarkastuksesta ja maahantulotarkastuksesta nopeammin.

Lue myös: Renny Harlinin synkkä perhesalaisuus: Johanna-vaimon sisko kidutti lammasta ja nöyryytti alastonta miestä

Concierge-palvelun kautta kortinhaltijan avustaja voi hankkia heille esimerkiksi eturivin lippuja eri tapahtumiin, varata pöytiä täyteen buukatuista ökyravintoloista, tai tehdä kortinhaltijalle matkavaraus ja -suunnitelma lentokenttäkyytejä ja hotellimajoituksia myöten.

Lue myös: Iida Vainion syytösten kohteeksi joutunut hyväntekeväisyystapahtuman järjestäjä: "En ole koskaan törmännyt tällaiseen käytökseen"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »