fbq
Iida Ketola

Iida Ketola paljastaa munapäivityksissään: "Sitten Marko pyyhkäisee peniksensä verhoihin"

Tosi-tv-ohjelmista tuttu kampaamoyrittäjä Iida Ketola iloitsee munistaan.

Arkistovideo: Katso Iida Ketolan treenivinkit

Eläinköörinsä kanssa maalla asuva Iida Ketola lataa munafaktoja esille someseuraajiensa iloksi.

- Tiedotusluontoista asiaa: kevättä kohti mennään, kun kanojen pesistä löytyy munia vaikka kuinka, Iida iloitsi Instagramin tarinoissaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Iidan kanoista Tarjat munivat ruskeita munia ja Sirpat tuottavat valkoisia munia. Myös "nuorisojengiläinen" Jyrki on ilmeisesti alkanut munapuuhiin.

- Just kamut kysyi, et onko se oikeasti niin, että valkoiset kanat tekee valkoisia munia ja ruskeat ruskeita. Kyllä on. Jyrki tosissaan on musta ja olen netistä lukenut, että mustat saattaa tehdä sinertäviä tai vihertäviä, mut ehkä meidän Jyrki on selannut liikaa Instaa ja inspiroitunut beigestä, Iida miettii ja esittelee erivärisiä munia kädessään.

Yhteiskuvat julki! Tällainen on Iida Ketolan vapaaottelijarakas

Iida tosin harmittelee päivityksessään, että joukosta löytyy aina myös kakkaisia munia.

- Sit siel on aina näitä, ku joku on hienon munan käynyt tekemässä ja sit kaverit käy kakkaamassa siihen päälle, somevaikuttaja harmittelee likainen muna sormiensa välissä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suuri munamäärä ilostuttaa Iidaa.

- Ihan talvisimpina päivinä vain yksi Tarjoista muni munan, niin siksi on kivaa, ku yhtäkkiä siellä ollaan ihan porukalla munaa väännetty, Iida fiilistelee Instagramissa.

Intohimoinen yhteiskuva - Iida Ketola nuoleskelee tatuoitua könsikästään

Iida jakoi 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan myös seuraajiensa lähettämiä kysymyksiä, joihin hän vastaili.

- Onks se tosissaan niin, et kanat vaan antaa viedä munat? Oon havainnut, et lokit ei ole yhtään niin myötämielisiä, mietti yksi.

- No siis, kanan munat on kanojen menkat eli munia tulee, vaikkei mitään seksihommia olisi ollut kananmuistiin. Linnut munii, kun ovat olleet mieslinnun kaa sillee, ja niinpä siellä munassa on mahdollinen linnunpoika. Kanoille tulee kyllä hautomiskuumeita, ja ne eivät anna munia, mutta meidän kanat ovat vauvakuumeilleet kahdesti, et pääosin niitä kiinnostaa kaikki muu paitsi vauvahommat, Iida vastaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Tässä siis kuva kanojen pesästä, ne käyvät munimassa ja lähtevät elämään best lifea, ja ymmärtäähän sen. En minäkään mitenkään omistavasti jaksa kuukuppini sisältöön suhtautua, mutta raskaana olevat naiset usein suojelevat sikiöitään kaikelta pahalta.

Maalla viihtyvän Iida Ketolan eläinkatras kasvaa uusilla tulokkailla: ”He tulevat allergiaperheestä”

Miks kanat tarvii kukkoa, että ne munis?

- Kana tarvii kukkoa munimiseen yhtä paljon kuin nainen miestä orgasmiin eli ei yhtään, Iida vastaa.

Vai siis tulisko näistä tipuja, jos antais hautoa?

- Mahdollisesti. En usko, että kaikki on kukon kanssa sillee päivittäin. Mut onhan mahdollista, osasta varmasti ainakin tulis tipuja.

Siis miten kana ja kukko ees on sillai? Tää on parasta kontenttia ikinä. Kiitos.

- Eli tosissaan kanamaailman rakastelu on sitä, että Marko pöyhyttelee sulkiaan ja sitten se vaan käy kanan selkään, ja se on sekunnissa ohi. Sitten molemmat varmaan miettivät, et mitä tässä just tapahtui, ja sitten Marko pyyhkäisee peniksensä verhoihin ja poistuu paikalta ja Jyrki miettii, että ovatko kaikki kukot näin peniskeskeisiä rakastajia, että ois ihan kiva, jos vähän huomioitaisi myös hänen tunteitaan. Mutta sit hän muistaa, et hänellä on kaapissa womanizer ja hän voi huolehtia myös itse omista orgasmeistaan, että bye bye fuckboys, Iida laukoo.

Iida Ketolan hämmentävä salikohtaaminen: "En ole gynekologi mutta voin vilkaista"