fbq
Kotimaa
16.08.2021 22:17
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Iida Ketola
Maalla viihtyvän Iida Ketolan eläinkatras kasvaa uusilla tulokkailla: ”He tulevat allergiaperheestä”
Kotimaa
16.08.2021 22:17
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Iida Ketola, 31, jätti keväällä kaupunkielämän taakseen ja muutti maaseudulle ostettuaan itselleen 1800-lukulaisen hirsitalon. 

Kolmisen kuukautta maaseudun rauhassa asustellut kampaamoyrittäjä ja radiojuontajanakin nimeä tehnyt Iida on nauttinut elämästään eläinten keskellä täysin siemauksin.

– Kaikki on sujunut tosi ihanasti. Viihdyn paremmin eläimieni kuin ihmisten kanssa. Mitä enemmän viettää aikaa eläinten kanssa, sitä vähemmän kaipaa ihmiskontakteja. Se vain täyttää elämän niin ihanasti, Iida fiilistelee.

Lue myös: Uusi mies rinnalla! Renne Korppilasta eronnut Iida Ketola rakastui – "Kesä on sujunut tosi hyvin"

Aktiivisesti elämäänsä sosiaaliseen mediaan päivittävä Iida on jakanut Instagram-tililleen kuvia muun muassa pihamaallaan asuvasta kolmesta lampaasta. Lampaiden lisäksi kotiin on muuttanut kaksi viikkoa sitten pieni Tuulikki-kissa.

– Kotini läheisyydessä elää myös paljon luonnon eläimiä, joita on hauska bongailla joka päivä.

Pääset selaamaan kuvia julkaisun reunasta löytyvän nuolen avulla.

Lampaiden nimet 1930-luvulta

Talven tullen lampaiden hoitaminen vaatii olosuhteidenkin pakosta hieman erityistoimia. Onko Iida valmistautunut tulevaan jotenkin?

– Se on varmaan vähän tapauskohtaista. Opettelemme yhdessä, miten olisimme yhdessä mahdollisimman onnellisia. Minulla on kuitenkin tallit ja kaikki. Eiköhän kaikki ihan hyvin mene, Iida kertoo luottavaisesti.

Lue myös: Kaunotar luonnon helmassa! Iida Ketola täytti 31 vuotta: juhlii rauhallisesti uimapuvussa - katso muodokas kuva!

Iida on nimennyt lampaansa Tyyniksi, Tellervoksi ja Valdemariksi.

– Tykkään todella paljon kaikista vanhoista nimistä. Olen katsellut vuoden 1930 nimikalentereita, ja sieltä hommannut nimet, Iida paljastaa.

Lampaiden, kissan sekä Iidan ja ex-puoliso Renne Korppilan yhteisen koiran lisäksi maatilalle on muuttamassa kaksi uutta karvaista asukkia.

– Minulle on tulossa pari sellaista rescue-pupua. Ne tulevat allergiaperheestä tuttuni kautta, Iida iloitsee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »