fbq
minna ja sammy

Huh, näistä valheista Sammy jää kiinni viimeisellä Temptation Island Suomi -iltanuotiolla: Ei muka vongannut seksiä – videot paljastavat karun totuuden!

Temptation Island Suomi huipentuu tänä iltana Minnan ja Sammyn viimeiselle iltanuotiolle, jossa kaksikko selvittää välinsä lopullisesti. 

Juttu sisältää yksityiskohtia pariskunnan viimeisestä iltanuotiosta, joten älä lue pidemmälle, mikäli haluat säilyttää jännityksen aina kello 22 asti!

sammy ja Minna

Lempi leiskui Temptation Island Suomen 24h-treffeillä - Minna ei pystynyt nauttimaan seksistä täysillä: ”Outo tilanne ja ahdistava ympäristö!”

Iltanuotiolla käydään läpi muun muassa Sammyn kännikäyttäytymistä sekä vonkaamista. Ohjelman juontaja Sami Kuronen ja Minna tykittävät hermostuneelle Sammylle lukuisia kysymyksiä, joihin mies epäonnistuu vastaamaan rehellisesti.

Sammy ei harrastanut kertaakaan seksiä kuluneen tuotantokauden aikana, vaikka yritys oli kova, ainakin katsojien näkökulmasta. 

Tähän pointtiin tarttuu myös Kuronen. 

Oletko Sammy ihan varma, että mielikuva tekemisistäsi on samanlainen, kuin Suomen kansa tulee näkemään?

sammy ja minna

Sammy: Suomen kansa vetäköön omat johtopäätöksensä. Niiden videoiden perusteella voi tulkita aika moneen suuntaan. Itse tiedän mitä olen tehnyt ja en ole tehnyt. 

Juonipaljastus! Temptation Island Suomi -iltanuotiolla särkyneitä sydämiä ja anelua: ”Jos mä nyt saisin vielä mahdollisuuden!”


Myös Minna haluaa tietää miehensä avoimesta sinkkumeiningistä ja mahdollisesta seksin havittelusta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sammy: Mä en kuitenkaan tehnyt mitään sillä sinkkumeiningillä Toki niistä videoista voi olettaa muuta

Minna: Sä olit niin kännissä, ettei siitä tullut mitään?

Sammy: Niin ja mua siis ei kiinnostanut ne naiset. Olisin halunnut olla vaan sun kanssa.

sammy

Kuronen: Olisitko mennyt pidemmälle, jos joku nainen olisi tullut sua siinä asiassa vastaan?

Sammy: EN! 

Huhhuh, mitä valtapeliä Temptation Islandissa – tätä et nähnyt telkkarissa: ”Haluaisin nyt antaa anteeksi, jotta voisin romahduttaa kaiken, kun hän sitä vähiten odottaa!”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
sammy ja amanda

Totuudet alkavat valjeta, kun katsojille näytetään tuttua kuvamateriaalia. Siinä Sammy kertoo Eliakselle, kuinka hän mieluummin harrastaisi seksiä kuin pidättelisi. Tämän jälkeen ääneen nousee Jonna, joka kertoo Sammyn yrittäneen riisua Miljan alushousuja seksin toivossa.

Nainen ei kuitenkaan lämmennyt Sammyn yritykselle. 

Kuronen: Oletko Sammy ihan rehellinen nyt tästä? 

Seuraavaksi TIS-faneille näytetään kuinka Sammy vonkasi Amanda Harkimoa lievittämään halujaan. 

- Kuitenkin alusta loppuun saakka osottaa silkkaa suora selkäsyyttäni, etten halua tehdä noiden anisten kanssa mitään.

- Miksi mun pitäisi uskoa sua, kun et ole ollut rehellinen ennen tännekään tuloa - olet käynyt vieraissa. Mä olen ollut sulle aina rehellinen. Aina jaksat muistuttaa, että minä olen rikkonut meidän välisen luottamuksen. Olin kuitenkin rehellinen ja säilytin sen meidän välillä, sen sä olet nyt rikkonut. 

- Joo, mutta mä oon koittanut tehdä kaikkeni tän reissun aikana. Että saisin rehellisesti ilmi kaikki ne omat puutteeni ja sitä myötä olle sulle ja kaikille muillekin rehellinen. 

Miten parin käy? Se selviää tänään Temptation Island Suomen toseksi viimeisessä jaksossa kello 22!