Telkkari

Huhhuh, mitä valtapeliä Temptation Islandissa – tätä et nähnyt telkkarissa: ”Haluaisin nyt antaa anteeksi, jotta voisin romahduttaa kaiken, kun hän sitä vähiten odottaa!”

14.05.2018 19:42

Temptation Island Suomessa on jo pidempään seurattu kuinka Minna ja Sammy satuttavat toisiaan vuoron perään. Minna sinetöi parisuhteensa lopun vasta äskettäin, kun hän päätyi sänkyyn Markuksen kanssa.

Nyt hän selittää ajatuksiaan Insinöörin päiväkirja -blogissaan

- Olin nuollut parisuhteemme rajoja jo riittämiin niin vikojen bileiden jälkeen en jättänyt kenellekään epäselväksi rikoinko rajat vai en. Ennemmin överit kuin vajarit.

Minna tarjoilee lukijoilleen myös mielenkiintoisia yksityiskohtia iltanuotiosta. Juuri niitä, jotka jäivät televisiolähetyksessä näkemättä. 

sammy

- "Haluaisin nyt antaa kaiken anteeksi, jotta voin myöhemmin vetää maton Minnan jalkojen alta ja romahduttaa hänen maailman silloin kun hän sitä vähiten odottaa”, sanoi Sammy minulle näytetyssä iltanuotiovideossa, vaikka tämä klippi ei telkkariin päässytkään. 

Vaikka molemmat ovat toilailleet omilla resorteillaan, saivat Sammyn sanat Minnan lähes raivon valtaan. 

Tästä lausahduksesta vedin kuitenkin eniten herneet nenään ja olin onnellinen että olin viime yönä pannut Maken kanssa. Toivoin että tekoni johdosta Sammy saisi viestin että minä olin nyt tehnyt päätöksen suhteemme loppumisesta ainakin omasta puolestani. 

Minna kirjoittaa, että hänen mielestään seksuaaliset sänkyleikit Markuksen kanssa olivat vain ”kohtelias ele Sammua kohtaan”. Tästä voi moni olla eri mieltä. 

Halpamainen tekoni oli myös kohtelias ele Sammyä kohtaan, koska hänen on helpompi päästä yli suhteestamme kun hän vihaa minua.

Vaikka rakastan Sammyä enemmän kuin ketään, mieluummin luovun hänestä kuin elän sen riskin kanssa että hän pettää minut silloin kun on kaikista huonoin hetki. Esimerkiksi jättää minut tai ratkeaa ryyppäämään silloin kun olen viimeisilläni raskaana odottamassa esikoistamme.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!