Sanni

Sanni avautuu seksuaalisuudestaan Priden kunniaksi: "En oo koskaan rajottanu rakkautta sukupuoleen"

Kotimaa | 08.06.2021 13:32

Muusikko Sanni julkaisi seksuaaliseen suuntautumiseensa liittyvän kirjoituksen sosiaalisessa mediassa.

Sanni julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jonka hän oli kirjoittanut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksia puolustavan Pride-kuukauden kunniaksi.

Tiiättekö ne hetket ku yhtäkkii muistaa oman nimen? Ku havahtuu asiaan joka on aina ollu itsestäänselvä mut jotenkin heurekanomasesti tajuu sen. No mulle kävi sillee pari vuotta sitte pride-sanan kanssa ku aloin miettii et okei mikä on häpeän, piilottelun, vähättelyn ja sortamisen aiheuttaman olon vastakohta. Ylpeys. Totta kai, Sanni aloitti tekstinsä.

Hänen mukaansa ylpeys on rakkautta ja hyväksyntää itseään kohtaan.

Matka häpeästä ylpeyteen ei oo mikään kevyt sunnuntaikävely. Tiiän, koska mäkin oon kamppaillu ulkopuolisuudentunteen kanssa nuorempana. Sen, ku ei ihan saa sydämen tasolla kiinni siitä miten tää maailma oikein pyörii. Mulla tää on liittyny siihen et en oo koskaan rajottanu rakkautta sukupuoleen, vaikka kaikki katseen suunnat on tuntunu tarjoilevan vaan yhdenlaista mallia. Onneks mulla on ollu aina ympärillä ihmisiä, jotka on kannustanu mua olee mä.

Lue myös: Piilosuutelua hienostokujalla! Shirly Karvinen viihtyy Sannin luksuslukaalissa – paparazzikuvat Seiskassa!

Sanni kirjoitti, että hän seisoo täysin sen takana, että rakkaus on iso ja kaunis osa ihmistä ja elämää. Muusikon mukaan sitä ei voi tai pidä kontrolloida.

Vaikka välillä tuntuu et keskustelu kulkee vaan ääripäästä toiseen ja kulminoituu kivun ja pelon kaksintaisteluun, koen et ollaan menty lyhyes ajas ihan jäätävä harppaus kohti oikeesti avoimempaa keskustelukulttuurii ja kuvastoo. Kiitos kuuluu niille jotka on osallistunu ja osallistuu keskusteluun siitä huolimatta että monella se tökkii just sitä kipeetä kohtaa joka on jääny vaille hyväksyntää ja ymmärrystä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

Lue myös: Käsi kädessä onnellisina! Sanni ja Shirly Karvinen hempeilivät avoimesti rakastuneina Helsingissä - katso kuvat!

Shirly lähetti sydämiä

Sanni on viihtynyt jo jonkin aikaa tiiviisti ex-missi Shirly Karvisen seurassa. Shirly kävikin kommentoimassa julkaisua sydämillä. Sanni vastasi kommenttiin keltaisilla sydänemojeilla.

Julkaisua kommentoi myös muun muassa Maria Veitola, jonka Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Sanni puhui seksuaalisesta suuntautumisestaan ensimmäisen kerran. Jakso nähtiin MTV3-kanavalla joulukuussa.

Jee Sanni! Oot upee ja rakas, Maria kirjoitti.

Suuteluvideo

Seiska kertoi joulukuussa Sannin ja Shirlyn läheisestä hetkestä jyväskyläläisessä yökerhossa. Seiskan lukija bongasi naiset juhlatuulella suositusta yökerhosta, Revolutionista.

– Kun saavuimme ravintolaan lauantaina Sanni ja Shirly olivat jo paikan päällä. Heidän seurassaan oli aluksi myös kolmas nainen, mutta tämä hävisi maisemista illan mittaan, Seiskalle raportoitiin tuolloin.

– Julkkisnaiset kumosivat viiniä ja naureskelivat keskenään. Heillä oli tosi hauskaa ja heidän välillään tuntui olevan muutakin kuin tyttöjen välistä ystävyyttä. Yhtäkkiä Shirly nojautui Sannia kohden ja suuteli tätä. Olimme siinä äijien kanssa ihan huutomerkkeinä!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!