Sanni ja Shirly Karvinen

Ensimmäinen pusukuva! Shirly Karvinen kiehnäsi Sannin kanssa rakkautta hehkuen ravintolan terassilla

Kotimaa | 05.07.2021 12:21

Viime syksystä saakka tiiviisti yhdessä viihtyneet laulaja Sanni ja juontaja Shirly Karvinen eivät ole enää viime aikoina liiemmin piilotelleet yhteistä onneaan.

Sosiaalisessa mediassa Sanni ja Shirly ovat aktiivisesti kommentoineet lemmekkäästi toistensa päivityksiä ja viikonloppuna kaksikko julkaisivat toistaiseksi avoimimman merkin suhteestaan somessa. 

Pride-viikon lauantaina Shirly julkaisi Instagram-videotarinassaan romanttisen yhteiskuvan, jossa Sanni on painanut huulensa ex-missin poskea vasten ja Shirly hymyilee artistin otteessa leveästi. Molemmat olivat pukeutuneet ravintolan terassilla otetussa kuvassa valkoiseen.

- Onnellista Pridea, Shirly toivotti englanniksi kuvan päälle laittamassaan tekstissä vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Sannin kanssa viihtyvä Shirly Karvinen avoimena rakkauselämästään Me Naisissa: "Ihastuminen naiseen vapautti jotakin"

Lisäksi kuvassa oli viisi eriväristä sydäntä sateenkaarihengessä.

Sanni ja Shirly bongattiin yhdessä juhannusviikolla Helsingin Sompasaaressa.
Sanni ja Shirly bongattiin yhdessä juhannusviikolla Helsingin Sompasaaressa.

"Annoin itselleni luvan ihastua naiseen"

Kaksi viikkoa sitten Shirly sanoi Me Naisten haastattelussa kertoneensa lähipiirille ihastuksestaan naiseen jo siinä vaiheessa, kun Seiska alkoi uutisoida Shirlystä ja Sannista läheisissä väleissä. Läheiset ovat Shirlyn mukaan suhtautuneet asiaan positiivisesti, mikä on ollut juontajakaunottarelle helpotus.

Aiemmin miesten kanssa seurustellut Shirly ei kuitenkaan halua nytkään määritellä seksuaalisuuttaan tiukkojen rajojen sisälle joko homo- tai biseksuaaliksi.

Lue myös: Hellä hetki kesäyössä! Kohukaksikko Sanni ja Shirly Karvinen hempeilivät juhlahumussa – kuva!

Ulkomaalaisen taustansa, ulkonäkönsä ja missiroolinsa takia Shirly kertoi yrittäneensä olla kuin kaikki muutkin, mutta hiljalleen mieleen alkoivat tulla samat ajatukset kuin mitä hän oli jo nuorena pohtinut omasta seksuaalisuudestaan.

– Annoin itselleni ensimmäistä kertaa oikeasti luvan miettiä muita vaihtoehtoja. Tärkeintä koko prosessissa oli, että oppisin tuntemaan itseni. Mutta pelkästään se, että annoin itselleni hypoteettisesti luvan ihastua myös naiseen, vapautti jotakin.

Katso video Sannin ja Shirlyn pussailusta viime vuoden lopulla Jyväskylässä!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto & lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!