fbqHuh! Hurja näky: "hampaaton" Anssi Kela hätkähdyttää somessa! | Seiska
Katso kuva!
Anssi Kela

Huh! Hurja näky: "hampaaton" Anssi Kela hätkähdyttää somessa!

Kotimaa | 08.07.2021 14:18

Pitkän linjan muusikko Anssi Kela, 48, julkaisi eilen (7.7.) Instagramissaan hämmentävän kuvan. Kuvassa Anssi näyttää siltä kuin häneltä puuttuisi etuhampaita.

Itsestään huolehtivan artistin kohdalla kyse ei suinkaan ole tästä, vaan festarikeikalla yleisöään kiittävä artisti oli sijoittanut mustan plektran hampaidensa väliin. 

- Note to self: kun tarvitset keikoilla kädet vapaiksi, niin musta plektra kannattaa sujauttaa vaikkapa taskuun, ei hampaiden väliin, Anssi opastaa kuvatekstissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anssi Kela (@anssikela)

 

Anssin päivitys selvästi kutkuttaa ihmisten nauruhermoja, sen verran paljon hilpeitä kommentteja Anssi on päivitykselleen kerännyt.

- Ai miten paha. Näyttää, että korona on vienyt sun hampaat ja tehnyt susta spurgun, tiivisti monen ajatukset koomikko Anitta Ahonen.

- Aa että, kommentoi huutomerkein Anssin kanssa tulevalla Vain Elämää -kaudella nähtävä Tuure Kilpeläinen.

Anssi on jakanut aiemminkin hauskoja päivityksiä Instagram-tilillään. Toukokuussa Anssi julkaisi kuvan hänestä ja juuri Tuure Kilpeläisestä, kun kaksikko veteli nokosia kesken uuden Vain Elämää -tuotantokauden kuvausten. 

- Hys! Leirin seniorit yrittävät nukkua salongin puolella. Otettiin Tuuren kanssa pienet jyrinät ennen päivämatineaa. Niillä oli olotilaa terävöittävä vaikutus, Anssi hauskuutti tuolloin.

Lue myös: Yhteinen yö morsiussviitissä! Sipe Santapukki ja Anssi Kela ystävystyivät formularadalla – ”Olimme muutaman vuoden parhaat kaverit”

Lue myös: Ohhoh, Anssi Kelan ovelle ilmestyi ”helvetillinen mörssäri” - laulaja virnisteli ja tarttui veitseen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anssi Kela (@anssikela)

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!