Rita ja Aki Manninen

Huh! Arvontakohun runtelema Aki Manninen lataa oman näkemyksensä: "Ikävää, että vika laitetaan muiden syyksi" - tästä on kyse!

Kotimaa | 24.02.2021 18:31

Seiska julkaisi tänään aiemmin jutun, missä kerrottiin Aki, 45, ja Rita, 41, Manniseen kohdistuvista epäselvyyksistä. Some-vaikuttajinakin menestynyt aviopari oli järjestänyt matka-arvonnan, mutta voittaja ei ikinä ollut saanut luvattua Turkin all inclusive -matkaansa.

Lue myös: ”Harkitsen rikosilmoitusta!” Emilia voitti Rita ja Aki Mannisen arvonnassa lähes 1 500 euron matkan: ei saanut koskaan mitään – selityksiä selityksen perään!

Jutun julkaisun jälkeen Aki otti yhteyttä Seiskaan ja halusi kertoa asiasta oman puolensa.

– Ensinnäkin tästä asiasta on aikaa 4,5 vuotta, ja kyseinen matka oli tarkoitus toteuttaa jo syksyllä 2016. Matkan järjestäjänä oli My Wellness Travels -yritys, jonka kanssa teimme yhteistyötä ja jonka kanssa asia oli sovittu. Kyseinen yritys lopetti toimintansa konkurssiin, ja siksi matka peruuntui, Aki Manninen kertoo.

"Olemme selvittäneet asian voittajalle"

Aki vakuuttaa, että asia on läpikäyty arvonnassa matkan voittaneen Emilia Kuisman kanssa.

– Olemme selvittäneet 4,5 vuotta sitten tämän asian palkinnon voittajalle. Emmehän me voi olla vastuussa kolmanteen osapuoleen kohdistuvista velvoitteista. Yritimme kuitenkin yli neljän vuoden ajan tarjota useaan otteeseen kompensaatiota kyseiselle henkilölle aiheutuneesta mielipahasta ja pettymyksestä, vaikka loppupelissä se ei edes olisi ollut meidän tehtävämme, Aki sanoo.

– Meillä on ollut aina, kuten tässäkin tapauksessa, hyvä tarkoitus. Ikävä, että tällaista asiaa lähdetään vääristelemään tällaisella tasolla ja vika laitetaan muiden syyksi, vaikka myös tämä kyseinen henkilö on tietoinen syistä.

Seiskan tarkistaessa asiaa selvisi, että kyseinen yritys on todella mennyt konkurssiin, ja se ehti järjestää vain yhden hyvinvointimatkan.

Arkistovideo: Aki ja Rta juhlivat häitään rannalla

Tästä kohussa on kyse

Matkan arvonnassa voittanut Emilia Kuisma kertoi Seiskalle osallistuneensa miehensä kanssa Akin ja Ritan Kesäkunnossa-nettivalmennukseen viitisen vuotta sitten.

– Valmennuksen päättyessä Aki ja Rita järjestivät kaikkien osallistuneiden kesken arvonnan, jossa he arpoivat viikon hyvinvointiloman Turkkiin all inclusive -eduin. Matkan arvoksi ilmoitettiin 1 490 euroa. Minut arvottiin matkan voittajaksi, ja siitä kerrottiin myös kyseisessä ryhmässä, Emilia tilitti Seiskalle.

Lue myös: Nyt puhuu koiravideoillaan somemyrskyn nostattanut Aki Manninen: ”Voi taivas tätä touhua!”

Parin viikon päästä kilpailun päättymisestä ja voittajan ilmoittamisesta Emilia kyllästyi odottelemaan luvattua yhteydenottoa. 

– Mitään ei kuitenkaan kuulunut, eikä viesteihin vastattu. Monien viestien ja lähes yli kuukauden odotuksen jälkeen viesteihin vastattiin, etteivät he järjestä juuri sitä kyseistä matkaa, vaan he lupasivat, että vastaava uusi matka olisi tulossa, Emilia kertasi.

–Kului taas kuukausia, eikä asian suhteen kuulunut mitään. Niin minä kuin mieheni olimme heihin useaan otteeseen yhteydessä matkan tiimoilta, jolloin alkoi tulla lisää tekosyitä ja kaiken maailman selityksiä sille, miksi eivät voi matkaa antaa. Samaan aikaa he antoivat sosiaalisessa mediassa ymmärtää arponeensa tällaisen samanlaisen matkan.

Lue myös: Eläinsuojeluilmoitus! Aki Mannisen koirapainista repesi someraivo – ammattilaiset tuomitsivat tosi-tv-tähden toiminnan!

Emilia: "Korvaava palkintokin jäi saamatta"

Emilia ja hänen miehensä kohtasivat Akin ja Ritan asuntomessuilla pari vuotta sitten. He päättivät ottaa palkintoasian puheeksi.

– Olin itse messuilla töissä, mutta mieheni jäi keskustelemaan Akin kanssa asiasta. Manniset halusivat sovitella asian siten, että saan valita heidän yhteistyökumppaninsa nettiverkkokaupasta urheiluvaatteita 600 euron arvosta. Sovimme, että toimitan listan haluamistani vaateista Akille. Nyt tästä kaikesta on kulunut vuosia, enkä edelleenkään ole saanut matkaa enkä kyseisiä vaatteita, Emilia valittelee.

– Odottelen edelleen yhteydenottoa Mannisten puolelta. Saisi tähän asiaan selkeyttä. Saisi vaikka rahana, jos ei muuten. Olen tässä jopa harkinnut, että pitäisikö tästä tehdä rikosilmoitus, kun se on vielä ajallisestikin mahdollista.

Lue myös: Lihaskimppu Aki Manninen hehkuttaa Rita-vaimoaan: ”Vain kuolleen ruumiini yli” – katso ihana rakkauskuva!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!