fbq
Kotimaa
24.02.2021 15:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Mikko Nummila
Rita ja Aki Manninen, Emilia Kuisma
”Harkitsen rikosilmoitusta!” Emilia voitti Rita ja Aki Mannisen arvonnassa lähes 1 500 euron matkan: ei saanut koskaan mitään – selityksiä selityksen perään!
Kotimaa
24.02.2021 15:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Mikko Nummila

Suositulla somesivustolla leviää keskustelu, jonka mukaan nettivalmentaja Rita Manninen, 41, ja Selviytyjät Suomi -ohjelmassa tällä tuotantokaudella mukana oleva Aki Manninen, 45, olisivat puijanneet järjestämässään kilpailussa jokunen vuosi sitten. 

– Osallistuin mieheni kanssa Akin ja Ritan Kesäkunnossa-nettivalmennukseen. Valmennuksen päättyessä he järjestivät valmennukseen osallistuneiden kesken arvonnan, jossa he arpoivat viikon hyvinvointiloman Turkkiin All inclusive -eduin. Matkan arvoksi ilmoitettiin 1 490 euroa,  Emilia Kuisma kertoo Seiskalle. 

– Minut arvottiin matkan voittajaksi, ja siitä kerrottiin myös kyseisessä ryhmässä.

Lue myös: Nyt puhuu koiravideoillaan somemyrskyn nostattanut Aki Manninen: ”Voi taivas tätä touhua!”

Selityksiä selityksen perään

Jokusen viikon päästä kilpailun päättymisestä ja voittajan ilmoittamisesta Emilia kyllästyi odottelemaan luvattua yhteydenottoa. 

– Parisen viikkoa arvonnan jälkeen aloin kysellä palkintoni perään. Mitään ei kuitenkaan kuulunut eikä viesteihin vastattu. Monien viestien ja lähes yli kuukauden odotuksen jälkeen viesteihin vastattiin, etteivät he järjestä juuri sitä kyseistä matkaa, vaan he lupasivat, että vastaava uusi matka olisi tulossa, pettynyt Emilia vuodattaa Seiskalle.

– Kului taas kuukausia, eikä asian suhteen kuulunut mitään. Niin minä kuin mieheni olimme heihin useaan otteeseen yhteydessä matkan tiimoilta. Saimme kuulla vain lisää tekosyitä ja kaiken maailman selityksiä sille, miksi Manniset eivät voi matkaa antaa. Samaan aikaa he antoivat sosiaalisessa mediassa ymmärtää arponeensa tällaisen samanlaisen matkan.

Lue myös: Eläinsuojeluilmoitus! Aki Mannisen koirapainista repesi someraivo – ammattilaiset tuomitsivat tosi-tv-tähden toiminnan!

Korvaava palkintokin jäi saamatta

Emilia ja hänen miehensä kohtasivat Akin ja Ritan asuntomessuilla pari vuotta sitten. He päättivät ottaa palkintoasian puheeksi.

– Olin itse messuilla töissä ja jouduin menemään hommiin, mutta mieheni jäi keskustelemaan Akin kanssa asiasta. He halusivat sovitella asian siten, että saan valita heidän yhteistyökumppaninsa nettiverkkokaupasta urheiluvaatteita 600 euron arvosta. Sovimme, että toimitan listan haluamistani vaateista Akille. Nyt tästä kaikesta on kulunut vuosia, enkä edelleenkään ole saanut matkaa enkä kyseisiä vaatteita, Emilia valittelee.

– Odottelen edelleen yhteydenottoa Mannisten puolelta. Saisi tähän asiaan selkeyttä. Saisi vaikka rahana, jos ei muuten. Olen tässä jopa harkinnut, pitäisikö tästä tehdä rikosilmoitus, kun se on vielä ajallisestikin mahdollista.

Seiska tavoitti Aki Mannisen, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »