fbq
Uutiset
05.02.2021 16:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Aki ja Rita. Kuva Pasi Murto.
Lihaskimppu Aki Manninen hehkuttaa Rita-vaimoaan: ”Vain kuolleen ruumiini yli” – katso ihana rakkauskuva!
Uutiset
05.02.2021 16:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Useista tosi-tv-ohjelmista tunnettu Aki Manninen ylistää vaimoaan Rita Niemi-Mannista sosiaalisessa mediassa. Suurin pudottaja Suomi -ohjelman valmentaja julkaisi Instagram-tilillään rakkaudentäytteisen kuvan, jossa hän ratsastaa vaimonsa kanssa hevosilla.

- Tästä yhteisen elämämme todellisuus sitten alkoi. Vaimo Rita Niemi-Manninen vain kuolleen ruumiini yli. Olet rakkain, Aki hehkuttaa sydän-emojien saattelemana. 

Julkaisun kuva näyttäisi olevan Gladiaattorit-ohjelmassa esiintyneen pariskunnan hääpäivältä. He olivat molemmat pukeutuneet vitivalkoisiin juhlapukuihin, kun menivät naimisiin Porissa elokuussa 2015. 

Lue myös: Tältä näyttää Rita ja Aki Mannisen uusi 650 000 euron luksuskoti Lempäälässä - katso paljonkertovat sisäkuvat! "Alkaa tuntua jo kodilta"

Tuolloin pariskunta saapui Yyterin hiekkarannalle hääjuhliinsa hevosilla ratsastaen. Sää ei ollut päivän aikana läheskään yhtä kaunis kuin morsian, joka oli kylmissään voimakkaasti puhaltavassa merituulessa. 

Paleltumisesta Ritalla ei ollut huolta, koska hänen sulhonsa tarjosi takkinsa lämmikkeeksi hyvin herrasmiesmäisin elkein. 

Akin päivityksen kuvasta ei uskoisi, että pariskunnan ikimuistoisena päivänä keli olisi ollut hyytävän viileä. Aki näyttää kuvassa hyvin onnelliselta, sillä hänen katseensa ei näytä irtoavan kauniista vaimostaan. 

Pariskunta on ollut naimisissa jo yli viisi vuotta, ja heidän esikoisensa syntyi kesäkuussa 2019. 

Tosi-tv-tähdet

Aki ja Rita ovat tunnettuja monista reality-ohjelmista. Julkisuuteen he nousivat osallistuttuaan Temptation Island Suomen ensimmäiselle kaudelle vuonna 2015. Samana vuonna Rita lähti mukaan Martina ja hengenpelastajat -kilpailuun toiselle kaudelle, missä hän sijoittui kolmanneksi. 

Lue myös: Näin tienasivat toissa vuoden pienituloisimmat julkkikset! Rita ja Aki Mannisen ansiot räjähtivät huimasti 

Pariskunta kamppaili myös Gladiaattorit-ohjelman uusintaversiossa vuonna 2017, missä Rita tunnettiin Lazer-nimellä, ja Aki oli puolestaan Turbo. He vierailivat myös Tankkaustarinat-ohjelmassa. 

Lue myös: Nyt puhuu koiravideoillaan somemyrskyn nostattanut Aki Manninen: ”Voi taivas tätä touhua!”