fbq
Sami Kuronen

HS: Sami Kuronen erosi kaikessa hiljaisuudessa toimittajarakkaastaan

Seiska kertoi viime vuoden alkupuolella, että Temptation Island Suomen juontaja Sami Kuronen, 48, seurustelee kauniin vaaleaverikön kanssa.

Sami on aina ollut hyvin vähäsanainen rakkauselämästään. Seiskan paparazzi onnistui kuitenkin selvittämään, että miehellä oli uusi rakas. Sami ja hänen rakkaansa nukkuivat öitään yhdessä suosikkijuontajan rivitaloasunnossa. 

Yhteisiä öitä! Sami Kuronen kuskasi uutta rakastaan lumisella Mersulla – kuva!

Kolmekymppinen vaaleaverikkö on ollut julkisuudessa muun muassa kantaaottavien kolumniensa ansiosta. Hän on myös toiminut bloggarina sekä esiintynyt mainoksissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt pariskunnan suhde on kaikessa hiljaisuudessa tullut päätökseen. Sami kertoi Helsingin Sanomien 18.6. julkaistussa artikkelissa olevansa nykyään sinkku, sillä pari erosi jo viime syksynä.

–  En ole yrityksistä huolimatta löytänyt vielä elämäni rakkautta. Suhteita on ollut, ja syystä tai toisesta ne ovat päättyneet. Se jättää jäljen. Tiedostan epätäydellisyyteni, Sami mainitsee HS:n jutussa.

Suosikkijuontajan mukaan ero ei ollut myrskyisä, vaikka sellaiset elämäntapahtumat ovat aina ikäviä.

Suhdesoppia ja kolmiodraamoja! Uuden rakkaan löytänyt Sami Kuronen on myrskyisten erojen mies

– Onnistuimme eroamaan oikeaan aikaan, vaikka se kirpaisi. Ajattelin, että tässä on se elämäni rakkaus. Ei ollut, mutta onnistuimme puhumaan asiat niin, että ystävyys säilyi, Sami kertoo HS:lle.

Sami seurusteli Miss Suomi -finalisti Anu Vallin kanssa vuonna 2014. Hän vaihtoi lennosta päätoimittaja Mirka Torikkaan, jonka kanssa ehti seurustella kuukausia ennen salasuhteen paljastumista missi-Anulle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suhde Mirkaan päättyi vuonna 2017 niin ikään kolmiodraaman saattelemana. Hän on vahvistanut Seiskalle, että Sami oli pelehtinyt peräti kahden eri missin kanssa.

– Kaikki ei silloin mennyt ihan niin rehdisti kuin Sami antoi ymmärtää, Mirka muisteli Seiskalle.

Sami Kurosen sekava suhdesoppa sakenee: Petti ex-rakastaan Miss Suomen kanssa!

Hänen jälkeensä Sami seurusteli Miss Suomi 2017 Michaela Söderholmin kanssa, mutta pari erosi viime vuoden alussa. Molemmat ovat vakuuttaneet, ettei tähän eroon liittynyt kolmansia osapuolia.