fbq
Kotimaa
19.09.2021 10:48
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja AOP
Miss Suomi Essi Unkuri
Hollywoodin huippustylisti tyrmistyi Miss Suomen valinnasta: "Tätimäiset hiukset ja lyhyt kaula" – liputti tyystin toisen kaunottaren puolesta
Kotimaa
19.09.2021 10:48
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja AOP

Riku Campo, 51, on maailmalla kaikkein menestynein ja tunnetuin suomalainen meikkitaiteilija ja stylisti. Kalifornian Santa Monicassa asuva Riku on muoti- ja kauneusalan ammattilainen ja erittäin arvostettu Hollywood-meikkaaja, joka on loihtinut upeat lookit niin punaisille matoille kuin muotinäytösten catwalkeillekin.

Huippustylisti kertoo seuranneensa tyrmistynein silmin Miss Suomi 2021 -valintaa.

"Katsoin kisan juuri Youtubesta kilpailun yhdessä kolmen jenkkiystäväni kanssa", Riku kertoo Seiskalle Yhdysvaltain länsirannikolta.

"Kaikki Miss Suomi -finalistit olivat omalla persoonallisella tavallaan kauniita nuoria naisia. Muodin ja kauneuden ammattilaisena tarkastelen kokonaisuutta kävelystä hymyyn ja ulosantiin ja ainoastaan Miss Universum -kisaa silmälläpitäen."

Lue myös: Essi Unkuri on uusi Miss Suomi

Riikka Uusitalo
Riikka Uusitalo poseerasi seksikkäänä Välimeressä 2019, jolloin Miss Suomi -finalistit hehkuivat kuvausmatkalla Turkissa.

"Katastrofi ettei Riikka Uusitalo menestynyt"

Riku Campo sanoo suoraan, että tämän vuoden Miss Suomi All stars -mittelössä oli hänen mielestään vain yksi kansainvälisen tason kaunotar.

"Kisassa oli yksi ja ainoa Miss Univesum -tason kilpailija, ja hän oli Riikka Uusitalo. Itsevarma, upea, superkaunis kansainvälinen kaunotar", Riku kehuu.

"Me kaikki täällä jenkeissä olimme varmoja Riikan voitosta. On katastrofi, ettei hän menestynyt. Olin todella innostunut Riikasta ja varma hänen mahdollisuuksistaan Universumeissa. Kerrankin Suomella olisi ollut upea Anne Pohtamon tasoinen klassinen kaunotar."

Lue myös: Sateenkaariperheestä ponnistanut Riikka Uusitalo: Olen mielenkiintoisempi ja värikkäämpi

Riikka Uusitalo Miss Suomi finaali
Riikka Uusitalo vilautti säärtä Miss Suomi 2021 -finaalissa lauantai-iltana 18.9.21. Taustalla voittajaksi valittu Essi Unkuri.

Riikka Uusitalo jäi ilman sijoitusta. Vuoden 2021 Miss Suomeksi valittiin Essi Unkuri. Ensimmäisen perintöprinsessan kruunun nappasi Emmi Suuronen, toiseksi perintöprinsessaksi valittiin Sonja Länsivuori.

Miss Suomi -kilpailu toteutettiin poikkeuksellisella tavalla, sillä kilpailijoina nähtiin aikaisemmilta vuosilta tuttuja kaunottaria. Mukana oli vain kahdeksan kisaajaa, sillä kaksi missiehdokasta jätti leikin kesken jo kesällä.

Lue myös: Shokkikäänne: kaksi Miss Suomi -finalistia ulos kilpailusta!

"Miss Suomen pää näyttää isolta"

Riku korostaa, että Miss Suomi on kauneuskilpailu, jossa osallistujia arvotetaan ja heidän ulkoista olemustaan vertaillaan. Se kuuluu kisan luonteeseen. Siksi hän uskaltaa antaa voittaja-Essille kritiikkiä.

"Uuden Miss Suomen hiukset olivat todella tätimäiset ja liian suureksi tupeeratut, mikä sai hänen päänsä näyttämään liian suurelta vartaloon verrattuna. Hänen kaulansa on ehkä liian lyhyt", Riku arvioi.

Riku Campo
Raumalaissyntyinen Riku Campo on kauneuden ja muodin ammattilainen, joka on menestynyt maailmalla meikkitaiteilijana ja stylistinä.

Riku on Hollywood-tähtien meikkaaja

Jo parikymmentä vuotta USA:ssa työskennellen Riku Campon töitä on julkaistu useissa kansainvälisesti merkittävissä muotilehdissä kuten Vogue, Harper's Bazaar ja Elle. Riku on myös tehnyt kolme meikkikirjaa, joista tuorein I am Beauty ilmestyi syksyllä 2020. Teoksen sivuilla Campo opettaa kuvineen yli 40-vuotiaita naisia meikkaamisen saloihin.

Suomessa Riku Campo tunnetaan erityisesti siitä, että hän on päässyt meikkaamaan Hollywoodin kirkkaimpia tähtiä. Rikun ammattitaidosta ovat päässeet nauttimaan mm. Meg Ryan, Anne Hathaway, Anna Kendrick, Molly Sims ja Cindy Crawford.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »