fbq
Kotimaa
12.07.2021 15:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Laura Iikkanen / Miss Suomi kuvapankki
Katariina Juselius ja Nicole Söderström
Shokkikäänne: kaksi Miss Suomi -finalistia ulos kilpailusta!
Kotimaa
12.07.2021 15:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Laura Iikkanen / Miss Suomi kuvapankki

Miss Suomi -finaalissa nähdään 10 kaunottaren sijasta enää kahdeksan. Katariina Juselius ja Nicole Söderström eivät enää tavoittele Suomen kauneimman kruunua.

Miss Suomi -organisaation järjestämiin koulutuksiin osallistuminen on Finnartist Oy:n toimitusjohtajan Sunnevan Sjögrénin mukaan yksi tärkeä osa missimatkaa, joten kilpailussa ei voida pitää finalisteja, jotka eivät kykene osallistumaan koulutuksiin ja tapahtumiin.

– Miss Suomi -kilpailu on tasokas kilpailu, jossa erityisesti tänä vuonna painopisteenä on itsensä kehittäminen, projektiosaamisen ja monipuolisten taitojen kehittäminen. Lisäksi all stars -finalisteille oli jo tarjolla organisaation puolelta erilaisia työtehtäviä, jotka vaativat kaikki aikaa. Kun finalistit ovat tunnettuja aiemmilta vuosilta, oli heidän työtilanteensa koronan hellitettyä parantunut ja aiheutui näiden yhdistelmänä kahdelle finalistille ylitsepääsemätön tilanne, joten matka päätettiin heidän kanssaan päättää. Täten kahdeksan finalistia tavoittelee kirkkainta kruunua, Sunneva Sjögrén kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Mukana uhkea kansansuosikki! Tässä ovat Miss Suomi -finalistit 2021: ken on heistä kaikkein kaunein? Katso kuvat!

"Oma fokukseni on nyt muualla"

Miss Suomi -kilpailun järjestämät koulutukset ovat kasvattaneet ja antaneen avuja tulevaisuuteen sekä Katariina Juseliukselle että Nicole Söderströmille.

– Vuonna 2019 olin Miss Suomi -finalisti ja yksi suurimmista unelmistani oli silloin voittaa kirkkain kruunu. Hetken oletin, että se unelma elää minussa yhä. Olen kuitenkin todennut, että oma fokukseni on nyt muualla. Voin tehdä niitä asioita, mitä pidän tärkeinä myös ihan vaan Katariinana ilman titteliä. Hyväntekeväisyys, etenkin luonnon- ja eläintensuojelu ovat minulle tärkeitä. Iso kiitos Miss Suomi -organisaatiolle kaikesta, niin vuonna 2019 kuin 2021. Olen saanut paljon tietoa ja taitoa heiltä. Sydämeni sykkii aina Miss Suomelle ja olen aina valmis tsemppaamaan uusia kisaajia, Katariina Juselius kertoo.

Lue myös: NHL-tähteen yhdistetty Katariina Juselius bongattiin koronatreffeiltä – missikaunotar vakuuttaa olevansa sinkku!

"Päätös oli itseasiassa aika helppo"

Nicole Söderström puolestaan paljastaa, että päätös kisan keskeyttämisestä oli selkeä.

– Olen tavoitellut kruunua neljänä vuonna. Päätin kuitenkin nyt luopua finaalipaikasta. Tämä päätös oli minulle itseasiassa aika helppo. Jo ihan alusta asti mietin monesti, teinkö oikean ratkaisun lähtemällä kilpailuun uudestaan. Kilpailun edetessä tilaisuudet ja koulutukset eivät kiinnostaneet minua enää samalla tavalla kuin ennen. Olen todella kiitollinen kaikista näistä vuosista, mutta en koe sopivani tähän kilpailuun enää. Uskon, että minun persoonani on tarkoitettu johonkin muualle, Nicole kertoo.

Lue myös: Nyt puhuu Miss Suomi -finalisti Nicole Söderströmiin yhdistetty Anton Lundell – kiekkoleijonalta yllättävä kommentti: "En tunne häntä"

Miss Suomi -finaali järjestetään 18. syyskuuta ja nähdään AlfaTV-kanavalla suorana lähetyksenä.

Kahdeksan finalistia ovat Emmi Suuronen, Emilia Lepomäki, Hanna Ojaniemi, Riikka Uusitalo, Essi Unkuri, Jasmine Järvinen, Sonja Länsivuori ja Eveliina Tikka.

Miss Suomi

Lue myös: Mukana uhkea kansansuosikki! Tässä ovat Miss Suomi -finalistit 2021: ken on heistä kaikkein kaunein? Katso kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »