fbq
Sara Sieppi

Hinta romahti, mutta ullakkokoti ei kelpaa ostajille - Sara Sieppi avautuu nyt asuntoloukustaan: "Nyt ei ole helpoin hetki"

Seiska on viime aikoina uutisoinut, kuinka somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi, 31, on ajautunut pahoihin ongelmiin ullakkokotinsa kanssa.

Sara laittoi keväällä myyntiin Helsingissä sijaitsevan ensiasuntonsa, jossa hän ehti asua vajaat kaksi vuotta. Sara osti asunnon aikanaan 449 000 eurolla, ja hänen hintapyyntönsä keväällä oli peräti 548 000 euroa.

Asunnon hintapyyntöä on sittemmin pudotettu kahteen eri otteeseen; ensin heinäkuussa 520 000 euroon ja elokuussa hinta tippui jo 498 000 euroon. Nykyinen pyyntihinta on siis jo lähes kymmenen prosenttia pienempi kuin alkuperäinen pyyntö. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy tällä hetkellä Etuovi.com-sivustolta.

Näin Sara Siepin ullakkolukaalille kävi

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hinnan romahtamisesta tehdyt uutiset ovat kiinnittäneet myös Saran huomion, ja nyt sometähti kommentoi ensi kertaa Instagram-tilinsä videotarinassa ullakkohuoneiston vaikeaa tilannetta.

- Media on rällännyt aika mukavasti tän myynti-ilmoituksen kanssa. Alkuun olin ottamassa kuulemma sadan tonnin voittoa (joka kaikkien remonttien jälkeen on täysi mahdottomuus) sit otsikot huutaa etten saa asuntoa kaupaksi ja hintakin on romahtanut. Yritäpä siinä sitten myydä asuntoa, Sara aloitti avautumisensa Instagram-stoorissaan torstaina.

Sara Sieppi pahoissa ongelmissa ullakkolukaalinsa kanssa - hinta romahti rajusti jo uudelleen

Asunnon myynnin vaikeuteen ovat vaikuttaneet paitsi Saran ullakkohuoneiston varsin korkea neliöhinta alueen hintatasoon nähden, myös asuntomarkkinoiden tämänhetkinen kurjuus Venäjän Ukrainassa ylläpitämän hyökkäyssodan myötä. Tällä hetkellä markkinat ovat vahvasti ostajan vallassa, ja lisäksi asuntojen hintojen nousu on kauttaaltaan pysähtynyt ja jopa kääntynyt laskuun.

- Tää on tietysti mulle rakas asunto ja haluaisin tietysti, että joku sais tästä itselleen yhtä tärkeen kodin kuin se oli mulle. Ymmärrän, että asuntomarkkinat on nyt mitkä on, eikä nyt oo helpoin hetki myydä kämppää. Mikään hätä mulla ei tämän asunnon kanssa ole. Jos se ei näillä markkinoilla löydä uutta omistajaa just nyt, niin sit se menee vuokralle. Turhat otsikoinnit tästä voisi jo lopettaa. Eli otappa tästä kämppä! Sara kirjoitti ja lisäsi linkin myynti-ilmoitukseen.

Jos Saran asunto menisi nykyisellä hintapyynnöllä kaupaksi, käärisi sometähti silti mukavan 49 000 euron myyntivoiton kämpästään. Voittosummassa ei ole huomioitu Saran tekemää remonttia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

T

Saran myymässä asunnossa on olohuone, makuuhuone, olohuoneeseen yhdistetty avokeittiö, liukuovellinen vaatehuone, kylpyhuone sekä pieni sauna. Ostettuaan asunnon vuonna 2020 Sara remontoi asuntoa melko merkittävästi etenkin pinnoista. Lisäksi Sara remontoi saunan perusteellisesti uuteen uskoon.

Asunto sijaitsee vuonna 1961 valmistuneessa kerrostalossa ja sen ullakkokerroksessa.

Sara on esitellyt asuntoaan hyvin auliisti sosiaalisessa mediassa, joten kämpän ulkoasu ja tyyli ovat tuttuja Saran sadoille tuhansille seuraajille.

Alla Saran jakamia kuvia ullakkoasunnostaan.

Sara Sieppi paljastaa, haluaako hän lapsia

Sara osti tämän vuoden alussa uuden kodin Helsingistä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan selvityksen mukaan Saran uusi koti on yli 80 neliön huoneisto Helsingin kantakaupungissa, josta sometähtikaunotar maksoi 780 000 euroa. Kahden huoneen ja keittiön lisäksi asunnossa on sauna, jonka ikkunasta aukeavat näkymät Helsingin kattojen yläpuolelle.