fbq
Kotimaa
05.07.2022 10:29
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sara Sieppi
Näin Sara Siepin ullakkolukaalille kävi
Kotimaa
05.07.2022 10:29
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, 31, laittoi keväällä myyntiin Helsingissä sijaitsevan kaksionsa, jossa hän ehti asua vajaat kaksi vuotta.

Sara osti asunnon aikanaan 449 000 eurolla, ja hänen hintapyyntönsä keväällä oli peräti 548 000 euroa. Asuntokauppa ei ole kuitenkin käynyt aivan Saran suunnitelmien mukaan, sillä merellisissä maisemissa sijaitseva ullakkohuoneisto on edelleen myynnissä.

Asunnon hintaa on äskettäin jouduttu myös laskemaan rajusti, kun kämppä ei ole tähän mennessä tarpeeksi kiinnostanut ostajia. Muun muassa Oikotie.fi-sivustolta löytyvän ilmoituksen mukaan Saran ensimmäistä omistusasuntoa myydään tällä hetkellä 520 000 eurolla, eli hinta on pudonnut alkuperäisestä pyynnöstä 28 000 euroa, yli viisi prosenttia.

Lue lisää: Hurja hintapyyntö! Sara Sieppi myy ullakkohuoneistonsa - remontti kannatti

Venäjän alkuvuodesta Ukrainassa käynnistämän hyökkäyssodan vaikutusten seurauksena asuntomarkkinat ovat voimakkaan kasvukauden jälkeen hiipuneet Suomessa merkittävästi vallitsevassa maailmantilanteessa ja muuttuneet aiempaa vahvemmin ostajien markkinoiksi. Asuntojen hintojen nousu on kauttaaltaan pysähtynyt ja jopa kääntynyt laskuun. Siksi Saran 55-neliöisen omistuskaksion kaltaiset asunnot eivät käy enää yhtä helposti kaupaksi kuin aiemmin.

Siitä huolimatta, jos Sara saa asuntonsa kaupaksi 520 000 eurolla tai sen lähelle asettuvalla summalla, käärii vuoden 2011 Miss Suomi jopa 70 000 euron voiton kaksion myynnistä.

Lue myös: Sara Sieppi puhui lehdessä avoimesti 3 000 euron kuukausikuluistaan - sai palautevyöryn: "Tuntuis hölmöltä piilotella, että nyt saan nauttia"

Tällainen asunto on

Saran myymässä asunnossa on olohuone, makuuhuone, olohuoneeseen yhdistetty avokeittiö, liukuovellinen vaatehuone, kylpyhuone sekä pieni sauna. Ostettuaan asunnon vuonna 2020 Sara remontoi asuntoa melko merkittävästi etenkin pinnoista. Lisäksi Sara remontoi saunan perusteellisesti uuteen uskoon.

Asunto sijaitsee vuonna 1961 valmistuneessa kerrostalossa ja sen ullakkokerroksessa.

Sara on esitellyt asuntoaan hyvin auliisti sosiaalisessa mediassa, joten kämpän ulkoasu ja tyyli ovat tuttuja Saran sadoille tuhansille seuraajille.

Lue myös: Tältä näyttää Sara Siepin uusi koti - huomio kiinnittyy hulppeaan yksityiskohtaan

Alla lisää kuvia Saran myynnissä olevasta asunnosta.

 

 

 

Uusi koti on isompi

Sara osti tämän alussa uuden kodin Helsingistä.

Seiskan selvityksen mukaan Saran uusi koti on yli 80 neliön huoneisto Helsingin kantakaupungissa, josta sometähtikaunotar maksoi 780 000 euroa. Kahden huoneen ja keittiön lisäksi asunnossa on sauna, jonka ikkunasta aukeavat näkymät Helsingin kattojen yläpuolelle.

Lue myös: Tässä on Sara Siepin 780 000 euron pesäkolo – kuva!

Sara Siepin uusi koti sijaitsee vanhassa jugend-talossa.
Sara Siepin uusi koti sijaitsee vanhassa jugend-talossa.

1900-luvun alkuvuosikymmenillä rakennetussa jugend-talossa sijaitsevassa asunnossa on paljon kiinnostavia yksityiskohtia, kuten takka. Kattohuoneistot saattavat olla ahtaita, mutta Saran huoneistossa korkein kohta on jopa yli kolme metriä.

Muotitietoisena naisena Saran ostopäätöstä edesauttoi myös se seikka, että lukaalissa kunnollinen walk in -vaatehuone.