Helmi Loukasmäki

Helmi rakastaa ratsastaa! Danny esitteli lapsuutensa kesämaisemat nuorelle seuralaiselleen

Kotimaa | 01.08.2021 08:04

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 78, ja Helmi Loukasmäen, 20, kesä sujuu Dannyn kesähuvilalla Raumanmeren rannalla auringonoton ja yhteisten veneretkien merkeissä.

Vain kivenheiton päässä musiikkineuvoksen merenrantatontilta sijaitsee Vanhalahden sukukartano.

– Isovanhempani ostivat sen vuonna 1918. Se on lapsuuteni vapaa-ajanviettopaikka, jossa vietin kaikki lomat. Asuin Porissa 10-vuotiaaksi, ja siihen saakka ajoimme aina tänne sukukartanollemme, Danny muistelee.

Lue myös: Huh! Helmi Loukasmäki poseeraa puolialasti ennennäkemättömän rohkeassa kuvassa: "Iso Dee on onnenpappa" - katso!

– Viihdyn täällä Vanhakartanon sukutilalla, sillä olen aiemmin ratsastanut viisi vuotta, Helmi paljastaa.
– Viihdyn täällä Vanhakartanon sukutilalla, sillä olen aiemmin ratsastanut viisi vuotta, Helmi paljastaa.

Valtava arvokartano vaihtoi myöhemmin onnistuneesti omistajaa.

– Kun isoäidistä aika jätti, sukuni päätti myydä kartanon yksityiselle pariskunnalle. He ovat sitä paljon kunnostaneet ja investoineet muutoinkin.

– Oli suvullemme todella suuri ilo, että kartano siirtyi niin osaaviin käsiin. He antavat arvoa kartanon historialle ja pitävät sitä kunnossa, Iso D kiittelee.

Lue myös: Danny esitteli Helmi Loukasmäen sukulaisilleen – kaikki häkeltyivät nuoresta kaunottaresta

Jestas, mikä ori! Danny säikähti säkäkorkeudeltaan lähes 180-senttistä saksalaishummaa. – En ole tällaista ravuria ennen nähnytkään!
Jestas, mikä ori! Danny säikähti säkäkorkeudeltaan lähes 180-senttistä saksalaishummaa. – En ole tällaista ravuria ennen nähnytkään!

Ori teki vaikutuksen

Lipsaset vierailevat yhä vanhalla sukukartanollaan, viimeksi kun Danny tutustutti Helmin rakkaaseen kesäpaikkaansa.

Helmi arvostaa sekä tilan historiaa että ratsastusmahdollisuutta.

– Oli niin mukavaa päästä Dannyn lapsuudenmaisemiin. Se oli mielenkiintoista siksikin, että olen kuullut niin paljon hänen isovanhemmistaan. Olihan se ihanaa päästä ratsastamaankin!

Totta tosiaan: Vanhalahden tiluksille on tuotu Saksasta viisi suurikokoista ravuria. Niitä Danny suorastaan säikähti, mutta Helmi ei ollut moksiskaan.

– Olen tottunut hevosiin. Olen harrastanut viisi vuotta ratsastusta ja ollut muutenkin aina eläinten kanssa tekemisissä.

Katso video kaksikon kesästä Raumalla:

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Dannyn ja Helmin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!