Helmi Loukasmäki ja Danny

Danny esitteli Helmi Loukasmäen sukulaisilleen – kaikki häkeltyivät nuoresta kaunottaresta

Kotimaa | 30.07.2021 06:39

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 78, ja Helmi Loukasmäen, 20, kesä sujuu Dannyn kesähuvilalla Raumanmeren rannalla auringonoton ja yhteisten veneretkien merkeissä.

Ystävyyttään syventävä kaksikko ei kuitenkaan erakoidu kesähuvilalle. Valtavilla tiluksilla pyörii tuon tuosta ystäviä ja tuttuja, kuten Dannyn pitkäaikainen luottomies Matti Järveläinen.

– Myös ex-vaimoni Liisa Lipsanen tulee tänne vanhimman poikamme syntymäpäiville rapujuhliin, Danny paljastaa.

Lue myös: Huh! Helmi Loukasmäki poseeraa puolialasti ennennäkemättömän rohkeassa kuvassa: "Iso Dee on onnenpappa" - katso!

Kippis kesälle! Erinomaisesti kahdestaan viihtyvät Danny ja Helmi käyvät myös sukuloimassa.
Kippis kesälle! Erinomaisesti kahdestaan viihtyvät Danny ja Helmi käyvät myös sukuloimassa.

Serkku ihastui heti

Toisinaan musiikkineuvos ja nuori vaaleaverikkö käyvät myös sukuloimassa. Danny kertoo onnellisena taannoisesta vierailusta serkkunsa luo.

– Hän riensi meitä ulko-ovelle vastaan ja jäi hetkeksi hämmästyneenä katsomaan. Sitten serkkuni ojensi Helmille käden ja totesi: ”Ihana!” Se oli oiva kiteytys siitä Helmin luomasta vaikutuksesta, Danny naurahtaa.

– Muutkin lähisukulaiseni ovat hämmästyneitä Helmin persoonasta ja tavasta, jolla hän suhtautuu muihin. Eikä ihme, sillä tämän nuoren naisen asenne elämään on niin rakentava ja ystävällinen.

Katso video kaksikon kesästä Raumalla:

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja Dannyn ja Helmin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!