fbq
Kotimaa
26.07.2021 11:15
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto
Helmi Loukasmäki
Huh! Helmi Loukasmäki poseeraa puolialasti ennennäkemättömän rohkeassa kuvassa: "Iso Dee on onnenpappa" - katso!
Kotimaa
26.07.2021 11:15
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto

Musiikkineuvos Ilkka "Danny" Lipsasen, 78, ystävä ja avustaja Helmi Loukasmäki, 20, yllätti monet kesän alkupuolella, kun hän poseerasi Seiskassa rohkeissa bikinikuvissa Dannyn Rauman-huvilalla.

Kun kesän helteet ovat jatkuneet, on Helmi edelleen viihtynyt iloisesti uima-asuissa. Viikonloppuna vaalea kaunotar julkaisi sensuellin bikinikuvan Instagram-tilillään. Otos on jopa ennennäkemättömän rohkea Helmin sometilillä aiemmin julkaistuihin kuviin verrattuna.

- Elämä on kaunis, Helmi kirjoitti ranskankielisessä päivityksessä vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Näin rohkeana Helmi Loukasmäkeä ei ole ennen nähty! Dannyn huvilan laituri muuttui catwalkiksi – tyrmäävä stringibikinikuva kaunottaresta!

Päivityksen mukaan Raumalla otetussa kuvassa Helmi poseeraa rantakivien päällä auringonlaskun aikaan. Kuvasta näkyy, että hänellä on yllään stringimallinen bikinialaosa, mutta kuvasta ei varmuudella käy ilmi, onko aunotar yläosattomissa vai onko hänellä bikiniliivejä päällään.

 

"Merenneito!"

Helmi sai kuvapäivityksestään ylistäviä kommentteja Instagramissa.

- (Rauman) Merenneito, luonnehti yksi kommentoija.

- Upeat maisemat, kommentoi toinen.

- Kaunis vedenneito! huudahti kolmas.

- Ilkka Lipsanen eli Iso Dee on onnenpappa, kommentoi neljäs.

Lue myös: Helmi Loukasmäen vartalo on kuin luotu bikineille! Vanhat merikarhutkin hierovat silmiään Raumalla – katso kuvat!

 

 

Auttaa Dannya 

Helmi on tänä kesänä työskennellyt Raumalla Dannyn avustajana, mutta samanlaisesta kesätyörehkimisestä ei ole kyse kuin vielä viime kesänä.

– Ei tämä enää työtä ole, mutta toki auttelen Dannya päivittäisissä asioissa. Osaan paremmin esimerkiksi tietokonejutut, kun taas Dee auttaa minua omalla viisaudellaan ja kokemuksellaan, Helmi kuvaili Seiskalle kesäkuussa.

Lue myös: Kumpi kestää pidempään löylyissä, Helmi vai Danny? 20-vuotias blondi punastelee – sitten 78-vuotias Iso D täräyttää tiskiin paljonpuhuvan vastauksen

Katso alta, kuinka upeana Helmi poseerasi Seiskalle kesäkuussa!

Helmi Loukasmäki

 

Helmi Loukasmäki

 

Helmi Loukasmäki

 

Helmi Loukasmäki