Martina Aitolehti

Martina Aitolehti saa oman tv-sarjan - seuraa Khloé Kardashianin jalanjälkiä: ”Lähden siihen täydellä sydämellä mukaan”

Telkkari | 19.05.2021 19:02

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, saa oman tv-ohjelmansa, jossa hän auttaa ihmisiä tekemään käänteentekeviä elämäntapamuutoksia. Sarja on nimeltään Revenge Body with Martina Aitolehti, ja se on suomalainen versio yhdysvaltalaisesta Revenge Body with Khloé Kardashian -menestysformaatista.

Televisiosta tuttu somevaikuttaja kannustaa sarjaan osallistuneita päähenkilöitä, jotka syystä tai toisesta kokevat epävarmuutta omasta kehostaan. Syynä voivat olla kovat ulkonäköpaineet, jotka johtuvat ulkopuolisten tai läheisten ihmisten ajattelemattomista kommenteista. 

Lue myös: Ohhoh! Martina Aitolehden luksusauto paljastui luvattomaksi – kuva! 

Henkilöt lähtevät mukaan kolmen kuukauden haasteeseen, jolla pyritään saamaan heidät näkemään itsensä paremmassa valossa. Tätä terveempää mielikuvaa tavoitellaan terveellisillä elämäntavoilla, kuten henkisellä hyvinvoinnilla ja kropan kehittämisellä. Tarkoituksena on saada jokainen osallistuja tuntemaan olonsa hyväksi omassa vartalossaan. 

Ohjelmassa Martina pyrkii fyysisten piirteiden lisäksi auttamaan ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan lopussa päähenkilöt paljastavat huiman muutoksensa lähipiirilleen ja kertovat omin sanoin, mikä kaikki on todellisuudessa muuttunut. 

Lue myös: Martina Aitolehden sähköpostiin kilahti hätkähdyttävä ilmoitus - viestin sisältö sai hyvinvointiyrittäjän yllättymään täysin: "Mitä h*lvettiä ihmiset??"

Hyvinvointivalmentaja on nimeään kantavasta sarjasta mielissään, koska siinä ollaan hänen ammattitaitonsa äärellä.

- On suuri kunnia saada olla tämän ohjelman mentori. Valintani kyseiseen rooliin kertoo, että työni jälki hyvinvointivalmentajana on tehnyt vaikutuksen. Otan projektin kunnialla vastaan, ja lähden siihen täydellä sydämellä mukaan, Martina sanoo ohjelman tiedotteessa.

Martina aitolehti Discovery+ kuva
Sarja on nimeltään Revenge Body with Martina Aitolehti, ja se on suomalainen versio yhdysvaltalaisesta Revenge Body with Khloé Kardashian -menestysformaatista.

Ohjelma alkaa discovery+-palvelussa syksyllä 2022. 
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Juuli Rönkä
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!