fbq
Kotimaa
04.05.2021 14:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Martina Aitolehti
Martina Aitolehden sähköpostiin kilahti hätkähdyttävä ilmoitus - viestin sisältö sai hyvinvointiyrittäjän yllättymään täysin: "Mitä h*lvettiä ihmiset??"
Kotimaa
04.05.2021 14:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, kertoo somessa saaneensa yllättäviä uutisia. 

Martinan mukaan hän on ansainnut paikan maineikkaassa Ironman 70.3-kilpailussa, joka järjestetään lokakuussa Dubaissa. Hyvinvointiyrittäjä vihjailee myös uudesta tv-projektista, johon hän osallistuu kesällä.

Siis tämä ihana hullu elämä kyllä osaa yllättää just sillon kun sitä vähiten odottaa!! Oon tässä pyöritellyt mielessäni tämän vuoden kisasuunnitelmia, koska kesä menee yhden ison ja aikaa vievän TV-projektin ympärillä ( ei iholla ) johon haluan antaa kaiken ammattitaitoani ja läsnäolon, Martina kirjoittaa.

Eilen viimeksi skrollailin kisoja mitkä sopis mun aikatauluihin ja tähän tilanteeseen. No, illalla just ennen nukkumaan menoa sain meilin missä ilmoitettiin että olen ansainnut Dubain kisasta paikan IRONMAN 70.3 WORLD CHAMPIONSHIP -kisoihin, mitkä käydään lokakuussa 2021.

Lue myös: Martina Aitolehden yllättävä rakkaudenjulistus lätkä-Hannun kanssa: "En luovu susta koskaan" - kuva!

Martina kertoo olevansa todella yllättynyt kisapaikasta. Hän toteaa, että kyseiseen kilpailuun osallistuminen on yksi hänen isoimmista unelmistaan.

- (Mä olin mielessäni ajatellut että ehkä 2023.) MITÄ HELVETTIÄ IHMISET??? Mun iso isoin unelma on käymässä toteen ???? Rekisteröinti on tehty ja nyt lähtee treeneissä ihan uus vaihde päälle. Kiitos elämä, kiitos kaikki tyypit mun lähellä jotka uskoo ja jaksaa. Mä olen kova tekemään työtä, hyvin nöyränä ja uskon vahvasti siihen että just sillä mennään eteenpäin, Martina toteaa julkaisussaan.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Martina Aitolehti räpläsi ökykännykkää – julkkiskaunottaren rähinällä kohauttanut Nela-koira letkeällä tuulella

Uusi rakkaus

Martina seurustelee nykyään Hannu Pikkaraisen, 37, kanssa. Pari on julkaissut useitakin hempeitä yhteiskuvia somessa. Hyvinvointiyrittäjä on hehkuttanut avoimesti rakkauttaan kiekkoilijaa kohtaan.

Lue myös: Kuohuvaa kylmässä! Martina Aitolehti karkasi Leville uuden rakkaansa Hannu Pikkaraisen kanssa - hulppeat puitteet luksushotellissa!

Suhde etenee

Seiskan paparazzi lähti pääsiäisen alla selvittämään sydänkäpysten liikkeitä. Paljastui, että Hannu tuntuu viihtyvän erittäin hyvin Martinan luona, sillä kiekkomies poukkoili asunnolla aamuin illoin.

Parin aktiiviseen arkeen kuuluu myös lenkkeilyä sekä muita urheilullisia toimia.

Lue myös: Matalalla profiililla huppu päässä! Martina Aitolehden uusi rakas Hannu Pikkarainen hiippaili kohukaunottaren asunnon liepeillä – kuva!

Martina aitolehti Hannu Pikkarainen
Paparazzi bongasi pariskunnan lenkiltä Helsingistä. Ex-kiekkoilija näytti pysyvän varsin hyvin  Martinan vauhdissa. Kireisiin  juoksutrikoisiin sonnustautunut kohukaunotar pisti lätkä-Hannun kunnon todelliseen testiin.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »