fbq
Kotimaa
07.07.2021 09:29
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen
Heikki Paasonen
Heikki Paasonen törmäsi vauvaa työnnellessään odottamatta 10 vuoden takaiseen elämäänsä: ”Pieni puraisu toki tuntui sielussa” - kuva!
Kotimaa
07.07.2021 09:29
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen

Juontaja Heikki Paasosesta, 38, tuli kesäkuussa isä, kun hänen kihlattunsa Marita Alatalo synnytti pariskunnan esikoistytön.

Heikki ja Marita ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa vanhemmuden onnea tihkuvia kuvia pienen vauvansa kanssa, ja pariskunta on tuoreesta perheenlisäyksestä silmin nähden innoissaan.

Tiistaina Heikki julkaisi kuvan Helsingistä vaunukävelyltä. Kuvatekstissä Heikki kertoo, kuinka hän törmäsi kesken vaunulenkin sattumalta entiseen elämäänsä, mikä toi juontajalle runsaasti muistoja.

Lue myös: Heikki Paasonen julkaisi hempeän perhekuvan kihlattunsa ja vastasyntyneen tyttönsä kanssa: juhannuksesta tuli yllättäen aivan erityinen - katso!

Kuvassa Heikki poseeraa vaunujen kanssa ja taustalla näkyy tyylikäs moottoripyörä.

– Elämä -11 vs. elämä -21, Heikki aloitti päivityksensä englanniksi vapaasti suomennettuna.

– Törmäsin iltakävelyllä entiseen, 10 vuotta sitten rakkaudella rakennettuun moottoripyörääni. (Toki joku muu sen rakensi, mutta minä rakastin.) Vaikka tässä nykyisessä menopelissä on vähemmän heppoja ja kiihtyminen tapahtuu lähinnä verbaalisesti jalkakäytävällä ajaville sähköskuuttaajille, tuntuu siltä että tää vehje on just se millä mun kuuluukin nyt kruisailla, Heikki kirjoitti söpösti lastenvaunuihin viitaten.

Lue myös: Heikki Paasosesta tuli isä - tyttö syntyi Beatlesin tahtiin: "Kiitos universumi"

Tuore isä myöntää, että vanhan moottoripyörän näkeminen sykähdytti.

– Pieni puraisu toki tuntui sielussa, mutta se kai kuuluu asiaan. Semmosta se faijautuminen on; renkaiden ja rakkauden määrä elämässä lisääntyy, Heikki kirjoitti sydämen kera.

Tyttö syntyi etuajassa

Heikin ja Maritan tyttövauva syntyi keskiviikkona 9.kesäkuuta, kaksi ja puoli viikkoa etuajassa. Viiden tunnin uurastuksen jälkeen pienokainen saapui maailmaan kello 14.04. Pituutta prinsessalla oli syntyessään 48 senttimetriä ja painoa 2870 grammaa. 

Heikki kertoi lapsensa syntymän jälkeen syyn sille, miksi tytärtä kutsutaan ainakin leikkimielisesti Nanaksi.

– Soittolistan satunnaisvalinnalla Beatlesin Hey Juden ”Naanaanaanananaanaa” -outro alkoi soimaan sillä sekunnilla kun täydellinen tyttömme pullahti maailmaan.

Lue myös: Heikki Paasosen yllätyspaljastus – meni kihloihin Marita-rakkaansa kanssa: "En voisi olla onnellisempi!"

– Kiitos Paul McCartneyn, Nana saattaa jäädä tyttömme jonkinlaiseksi lempinimeksi, tai sitten ei. Ainakin nimeämiseen asti taidan itse käyttää sitä ihmisten ilmoilla (ja tietenkin kotona jo hänen oikeaa, vielä salaista nimeään).

Tilaa Seiskan uutiskirje! »