fbq
Kotimaa
13.06.2021 15:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Heikki Paasonen
Heikki Paasosesta tuli isä - tyttö syntyi Beatlesin tahtiin: "Kiitos universumi"
Kotimaa
13.06.2021 15:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja Heikki Paasonen on onnellinen tuore isä. Heikki sai kihlattunsa, Marita Alatalon kanssa perheenlisäystä tällä viikolla. Tyttövauva syntyi yli kaksi viikkoa etuajassa keskiviikkona (9.6.). Pituutta prinsessalla on 48 senttimetriä ja painoa 2870 grammaa. Heikki ja Marita kertoivat ilouutisen pitkien kirjoitusten saattelemana omilla Instagram-tileillään.

- Ripeän pakkauksen jälkeen heitin Maritan päivystykseen ja lähdin kauppaan ostelemaan eväitä ja sitä paljon himoittua salmiakkia. Aika nopeasti kuitenkin tuli minullekin kutsu takaisin ja lähes suoraan päästiin synnytyshuoneeseen, Heikki kirjoittaa.

Lue myös: Heikki Paasosen yllätyspaljastus – meni kihloihin Marita-rakkaansa kanssa: "En voisi olla onnellisempi!"

Tärkeään tapahtumaan oli suunniteltu myös musiikki taustalle.

- Tuuppasin K-kaupasta ostetut liljat läheltä löytyneeseen ylimääräiseen pissa-astiaan ja viritin matkakaiuttimesta rakkaudella kuratoidun synnytyssoittolistan soimaan.

Viiden tunnin uurastuksen jälkeen pienokainen saapui maailmaan kello 14.04.

- Soittolistan satunnaisvalinnalla Beatlesin Hey Juden ”Naanaanaanananaanaa” -outro alkoi soimaan sillä sekunnilla kun täydellinen tyttömme pullahti maailmaan. Kyyneleiden virratessa oloni oli kuin Love Actually -tyyppisen romanttisen komedian loppukohtauksessa, jossa toheloa aikamiespoikaa lykästää sittenkin jonkin juonellisen epäloogisuuden johdosta ja kaikki päättyy hyvin.

- Kiitos Paul McCartneyn, Nana saattaa jäädä tyttömme jonkinlaiseksi lempinimeksi, tai sitten ei. Ainakin nimeämiseen asti taidan itse käyttää sitä ihmisten ilmoilla,
(ja tietenkin kotona jo hänen oikeaa, vielä salaista nimeään). Kiitos Marita. Kiitos Naistenklinikan upea henkilökunta. Kiitos universumi. Kaikki on hyvin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marita Alatalo (@mzalatal)

Lue myös: Hirvittävät megatulot! Tällaisella palkalla juontaja Heikki Paasonen on viikottain televisiossa!