fbqHeikki Paasonen julkaisi hempeän perhekuvan kihlattunsa ja vastasyntyneen tyttönsä kanssa: juhannuksesta tuli yllättäen aivan erityinen - katso! | Seiska
Katso kuva!
Heikki Paasonen

Heikki Paasonen julkaisi hempeän perhekuvan kihlattunsa ja vastasyntyneen tyttönsä kanssa: juhannuksesta tuli yllättäen aivan erityinen - katso!

Kotimaa | 28.06.2021 11:31

Juontaja Heikki Paasonen, 38, julkaisi suloisen juhannuspotretin pienestä perheestään Instagram-sivuillaan

Heikin ja hänen kihlattunsa Marita Alatalon suloinen tyttölapsi syntyi kaksi ja puoli viikkoa etuajassa ja ehti näin ollen viettämään ensimmäistä juhannustaan vanhempiensa kanssa. Heikki myös paljasti, että tyttären laskettu aika olisi ollut nyt juhannuksena.

– Kiitos Vauva Beibisen aikaisen saapumisen, saatiin juhlia laskettua aikaa eilen porukalla, Heikki kirjoitti lauantaisessa päivityksessään.

Lue myös: Heikki Paasosesta tuli isä - tyttö syntyi Beatlesin tahtiin: "Kiitos universumi"

Tyttövauva syntyi keskiviikkona 9.kesäkuuta. Viiden tunnin uurastuksen jälkeen pienokainen saapui maailmaan kello 14.04. Pituutta prinsessalla oli syntyessään 48 senttimetriä ja painoa 2870 grammaa.

Lempinimi kappaleelta

Tuoreessa kuvassa suosikkijuontaja poseeraa kihlattunsa vierellä, kädet hellästi tämän olkapäillä. Maritalla puolestaan on päässään juhannusteemainen kukkaseppele ja sylissään Nana-lempinimellä kutsuttu tytär. Heikki kertoi lapsensa syntymän jälkeen syyn sille, miksi tytärtä kutsutaan ainakin leikkimielisesti Nanaksi.

– Soittolistan satunnaisvalinnalla Beatlesin Hey Juden ”Naanaanaanananaanaa” -outro alkoi soimaan sillä sekunnilla kun täydellinen tyttömme pullahti maailmaan.

Lue myös: Heikki Paasosen yllätyspaljastus – meni kihloihin Marita-rakkaansa kanssa: "En voisi olla onnellisempi!"

– Kiitos Paul McCartneyn, Nana saattaa jäädä tyttömme jonkinlaiseksi lempinimeksi, tai sitten ei. Ainakin nimeämiseen asti taidan itse käyttää sitä ihmisten ilmoilla (ja tietenkin kotona jo hänen oikeaa, vielä salaista nimeään).

Tunnettuja ihailijoita

Heikin perhepotrettia ovat kommentoineet lukuisat julkisuudesta tutut ihmiset. Muun muassa muusikko Anna Puu on kehunut pienen prinsessan ajoitustaitoja.

– Juhannukseksi kotiin, Anna kirjoittaa sydänsilmäisen hymiön kera.

Myös ainakin Pete Parkkonen, Krista Kosonen, Paula Vesala, Mikko Leppilampi, Vappu Pimiä, Linda Lampenius ja Olavi Uusivirta ovat kommentoineet ihailevia sydämen kuvia Heikin tuoreimpaan kuvajulkaisuun.

Lue myös: Hirvittävät megatulot! Tällaisella palkalla juontaja Heikki Paasonen on viikottain televisiossa!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!