fbq
Kotimaa
03.08.2021 20:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Heidi Sohlberg
Heidi Sohlberg julkaisi kuvia ”könsikkäästä”: "Kiitoksia Seiskan toimittajalle.."
Kotimaa
03.08.2021 20:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg, 40, on jakanut Instagram-tilillään ensimmäistä kertaa kuvia uudesta rakkaastaan.

Toissa viikonloppuna Heidin kanssa Degerbyn possujuhlilla juhlineen ja pussailleen miehen kasvot eivät näy kaunottaren julkaisemissa kuvissa, mutta päivityksen kuvatekstissä ex-missi kertoo uuden onnen löytymisestä varsin ihanasti ja avoimesti.

Heidi lähettää päivityksessään terveiset myös yllättävään paikkaan eli Seiskan toimitukseen.

- Oon viime kuukausien aikana oppinut sen, että salama voi todellakin lyödä kirkkaalta taivaalta ja mies voi todellakin tulla puskista. Hän (kiitos Seiskan toimittajalle ”Könsikäs”-nimestä) saa minut nauramaan joka päivä, hyvillä ja huonoilla ja hyvin huonoilla jutuillaan, Heidi kirjoitti kuvien yhteyteen.

- Hän kunniottaa ja arvostaa mua juuri tällaisena, hän kohtelee mua kuin kukkaa kämmenellä, ja myös mun tyttöjä, mikä tottakai merkitsee mulle äitinä paljon. Kiitos Könsikäs, kun tulit mun ja tyttöjen elämään, Heidi päätti kirjoituksensa sydämien ja emojien kera.

Lue myös: Tässä on Heidi Sohlbergin uusi kulta! Suuteli intohimoisesti komeaa könsikästä, poistuivat kahdestaan juhlista – kuva!


Päivitys on kerännyt runsaasti ihastelevia ja onnittelevia kommentteja. Kommentoijien joukossa on useita julkkiskaunottaria.

- Oi, onnea könsikkäästä, Rita Niemi-Manninen kirjoittaa.

- Ihanaa. Onnellinen sinun puolesta, missiemo Sunneva Sjögren puolestaan iloitsee Heidin onnesta.

Monet varmasti suovat Heidille onnen, sillä muutama vuosi sitten hänen elämäänsä synkisti rintasyöpä. Sen jälkeen Heidille tuli ero tyttäriensä isästä, joten rakkauselämän kipinöinti on varmasti tullut Heidin elämään juuri oikeaan aikaan.

Lue myös: Tässä on syövän selättäneen Heidi Sohlbergin päivän bikinikunto - avautuu sairautta epäilleiden ihmisten ilkeistä viesteistä: "Tulee näkymään vartalossani lopun elämääni"