fbq

Heidi Foxell otti takapakkia kuntoutuksessaan: "Ahdistaa huomata..."

Taannoinen tulehdustila sai aikaan harmillisia seuraamuksia.

Hyvinkään ammuskelussa vuonna 2012 haavoittunut Heidi Foxell, 35, kertoo voinnistaan.

Heidi Foxell harmittelee, että hänen kuntoutuksensa on ottanut takapakkia. Poliisiksi toukokuussa valmistunut Heidi joutui aiemmin hoitoon virtsainfektion vuoksi. Infektio johtui siitä, ettei hänen munaisaltaansa tyhjene kunnolla.

– Ahdistaa huomata miten toi viime tulehdustila olikin tuonut mulle takapakkia. Treenasin tänään kunnolla pakaroita, reisiä, nilkkoja ja varpaita, ja huomaan et oikeat varpaat on mennyt tooosi paljon taaksepäin. Ne ei liiku lähes ollenkaan ja sormin tunnustellen, en oikein tunne edes niiden jännittymistä, Heidi kertoo Instagramissa.

Sinnikäs nainen huomaa syyttävänsä tilanteesta toisinaan itseään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ahdistaa, kun heti ajattelen etten ole tehny tarpeeks ja kritiikin ääni huutaa mun päässä epäonnistujaksi. Sitten itteni ränttääminen alkaa: "En oo treenannut riittävästi, tässäkö tää nyt oli, tähän astiko mun voimat vaan riitti, et sä ookkaa mikää sisukas muija".

Heidi Foxell joutui jälleen sairaalaan – näin hän voi nyt

Muutos ajattelutapaan

Heidi pohtiikin muuttavansa nyt ajattelutapaansa.

– Ärsyttää miksi mä en ei ikinä ajattele kokonaisuutta, vaan tartun heti siihen ainoaan negatiiviseen asiaan. Tää nykytila on ihan perusteltavissa. Kaksi kehon tulehdusta alle kahden kuukauden sisään veisi kenen tahansa kropan heikkoon kuntoon. Saati sitte 8 vuotta tuolissa istuneen, joka ei oo heilutellut varpaita sitten vuoden 2014 kevään.

– Tässä on itsellä vielä opettelemista sen kanssa, ettei aina ajattele sitä pahinta. Antaisi vähän siimaa itselle ja yrittäisi nähdä sen isomman kuvan, missä on menty paljon eteenpäin. Pieniä takapakkeja tulee, mut niistä päästään kyllä yli.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Heidi päättikin, ettei anna periksi.

– Nyt vaan sisupastillit naamaa ja tuulta kohti, perketi, hän kirjoittaa tuliemojin kanssa.

Sairaalaan joutunut Heidi Foxell avoimena - hoito viivästyi