fbq
Kotimaa
29.07.2021 10:14
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Olli Suominen, Timo Korhonen, All Over Press
Maisa Torppa
Maisa Torppa saapui synnyttämään, Mikko-rakas kuvasi kultaansa videokameralla - katso kuvat! Kohukaunottaren toinen lapsi syntyy aivan lähitunteina
Kotimaa
29.07.2021 10:14
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Olli Suominen, Timo Korhonen, All Over Press

Kohukaunotar Maisa Torpan, 30, toisen lapsen syntymä on erittäin lähellä.

Seiskan paparazzi oli paikalla torstaiaamuna, kun Maisa saapui aviomiehensä Mikon kyydillä Hyvinkään sairaalaan, missä synnytys tänään tapahtuu.

Lue lisää: Raskausonnea hehkuvan Maisa Torpan synnytys lähestyy! Oli jo lähellä aloittaa lapsettomuushoidot Mikko-rakkaan kanssa - sitten onni kääntyi: "Tämä ei ollut todellakaan itsestäänselvyys!"

Vaalea Maisa nousi autosta, jonka Mikko oli parkkeerannut aivan sairaalan eteen.
Vaalea Maisa saapui Mikon kanssa yhdessä Hyvinkään sairaalaan.

 

Maisa ja Mikko kävelivät parkkipaikalta yhdessä sairaalalle ja ennen sisään astumista Mikko kaivoi esiin videokameran. Mikko taltioi videolle Maisan saapumisen synnyttämään.

Ylpeä tuleva tyttölapsen isä kuvasi rakastaan innoissaan.
Ylpeä tuleva tyttölapsen isä kuvasi rakastaan innoissaan.

 

Kun Maisa oli astellut sisään sairaalaan, Mikko seurasi rakastaan kohti synnytysosastoa.

Maisa asteli sisään hyvävoimaisen oloisena.
Maisa asteli sisään hyvävoimaisen oloisena.

 

Vaiheikas rakkaustarina

Maisan raskaus paljastui tammikuussa, kun hän ilmoitti tammikuussa Instagram-tilillään, että hän ja Mikko-puoliso odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. 

Sekä Maisalla että Mikolla on lapsi aiemmista liitoistaan, joten tuleva lapsi on perheen kolmas. Maisa paljasti samassa yhteydessä lapsen lasketun ajan olevan elokuussa. Hän on myös kertonut, että uusi tulokas on tyttö. 

Maisa ja häntä kymmenen vuotta vanhempi Mikko tapasivat Levin laskettelukeskuksen rinteissä alkuvuodesta 2019. Pari vihittiin vuoden päästä ystävänpäivänä 14. helmikuuta vuonna 2020 Helsingin vanhassa kirkossa.

Rakastavaisten onni ei kuitenkaan ole ollut yhtäjaksoista, sillä he päätyivät hakemaan avioeroa 23. helmikuuta kuluvaa vuotta. Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden Seiskalle vahvistamista papereista selvisi, että Maisa ja Mikko hakivat eroa yhdessä. He päätyivät kuitenkin peruuttamaan avioerohakemuksensa.

- Yhtenä päivänä vaivuin niin syvälle epätoivoon, että pyysin Mikkoa täyttämään ja viemään mun kanssa avioeropaperit. Ajattelin syvässä epätoivossa, että meidän on pakko erota jotta tämä kiusaaminen loppuu, Torppa selitti erosotkua Instagramissaan.

Lue myös: Vau, Maisa Torppa hehkuu raskausonnea - ihastuttava kuva vauvakutsuista julki!

Maisa Torppa
Maisa Torppa tunnetaan esimerkiksi ohjelmista Viidakon tähtöset ja Tuulitunneli.

Dramaattisia käänteitä

Raskausaikanaan Maisa on päivittänyt 90 tuhannen seuraajan yksityiselle Instagram-tililleen raskauskuvia pitkin vuotta sekä kirjoittanut raskauden aikaisista tuntemuksistaan useaan otteeseen. Kirjoituksista selviää, että raskaus ei ole ollut aivan helppo. Dramaattisiltakaan käänteiltä ei ole vältytty.

Maisa kirjoitti Instagramissaan kesäkuussa, että raskauspahoinvointi oli alussa hurjaa, ja että hän tarvitsi sen vuoksi lisänesteytystä. Maisan mukaan pahoinvointi loppui raskausviikolla 18.

Lue myös: Tässä on Maisa Torpan julkisuutta vältellyt Mikko-rakas: harvinainen yhteiskuva julki - katso!

Kreikkaa ja suppailua

Huhtikuussa Maisa julkaisi shokeeraavan valokuvan itsestään sairaalavuoteella, ja hän kertoi saaneensa supistuksenestolääkkeitä.

Maisa myös kirjoitti kuvansa yhteyteen, että hänelle on ehdotettu sairaalapastorin visiittiä, ja määrätty kahden viikon vuodelepoon.

Maisa myös kertoi myöhemmin kesällä seuraajilleen, että hän oli kärsinyt jo raskausviikosta 21 saakka ennenaikaisista supisteluista, ja että häntä on hoidettu sen vuoksi sairaalassa peräti kaksi kertaa.

Maisa kuitenkin tervehtyi onneksi nopeasti, ja kykeni nauttimaan loppuraskautensa aikana niin aurinkoisesta Kreikan lomasta, kuin suositusta sup-lautailustakin.

Näistä onnellisista kesähetkistä Maisa julkaisia useita kuvia faneilleen ja seuraajilleen.