fbq
noora manninen

Glamouria ei puutu! - tällaiset olivat ökymissi Noora Mannisen häät

Luksuselämästä tunnettu missi Noora Manninen, 23, meni toukokuussa naimisiin.

Onko tässä Suomen ökyin missi? Noora Mannisen elämäntyyli on täynnä Guccia, Louis Vuittonia ja Balenciagaa - juhlii pian linnahäitä!

Miss Helsinki ja Miss Suomi-kilpailuista tuttu Noora julkaisi vihdoin kuvia Vanajanlinnassa juhlituista häistään.

- 14.5.2022 sanoimme toisillemme tahdon, ja vietimme satumaiset häät Vanajanlinnassa. Ensiviikolla tuleekin jo 3kk täyteen rouvana! Sun kanssa herään ja nukahdan hymy huulilla, Noora kirjoittaa hääpostauksen kuvatekstissä. 

Vanajanlinnassa ovat aiemmin menneet naimisiin muun muassa missi Lotta Hintsa, formulatähti Kimi Räikkönen sekä juontaja Mikko Leppilampi

Noora pukeutui häihinsä muotisuunnittelija Dila Aydarin brändin mekkoon. 

- Sain suunnitella mekon itse, Dila valitsi kankaat ja toteutti mekon mittatilaustyönä. Mekko ei olisi voinut paremmin onnistua! Rakastan käsinkirjailtua yläosaa ja näyttävää leikkausta. Kangas hylki hyvin likaa, mekkoon ei tullut tahran tahraakaan, Noora kertoo julkaisussaan.

Dila Dress on tunnettu missipiireissä, sillä esimerkiksi uudet Miss Suomi-finalistit pukeutuivat brändin mekkoihin. 

Kihlat solminut Miss Helsinki -finalisti Noora Manninen hehkuttaa onneaan: Keväthäät tulossa!

Noora meni kihloihin kumppaninsa kanssa viime vuoden marraskuussa.

Kosinta tapahtui romanttisissa olosuhteissa Ranskan Pariisissa. 

- Minua kosittiin Eiffel-tornin ravintolassa. Poikaystäväni lähti käymään muualla. Takaisin tultuaan hän kilisti lasia. Ajattelin että apua, mitä tässä oikein tapahtuu. Kun kosinta sitten tapahtui ja vastasin myöntyvästi, kaikki ravintolassa nousivat seisomaan ja taputtamaan, Noora kertoi Seiskalle maaliskuussa. 

Upea ja uhkea tuleva morsian! Miss Helsinki -finalisti Noora Manninen kihloihin – karkasi rakkaansa kanssa Pariisiin lemmenlomalle