fbqFanit innostuivat Jari Sillanpään pirteästä paluukeikasta: ”Viimeiset vuodet ovat tuntuneet surullisilta” | Seiska
Katso kuvat!
Marja, Merja ja Pirjo ja Jari Sillanpää

Fanit innostuivat Jari Sillanpään pirteästä paluukeikasta: ”Viimeiset vuodet ovat tuntuneet surullisilta”

Kotimaa | 10.08.2021 10:36

Jari Sillanpään, 55, viime perjantaisella (6.8.) keikalla Vihdin kesäteatterissa oli paikalla lukuisia miehen faneja. Seiska jututti paikan päällä Merjaa, Marjaa ja Pirjoa, joista viimeisin oli naisista eniten äänessä. Pirjo tiivisti monen paikalla olleen ajatukset.

- Jari on nyt tosi pirteä ja reipas. Tuntuu, että vanha Jari on tullut takaisin. Jarin viimeiset vuodet ovat tuntuneet surullisilta, Pirjo kertoi.

lue myös: Toimittajan kommentti: Selväpäisen Jari Sillanpään paluukonsertista oli turha etsiä kohuja tai skandaaleja - vanha Siltsu on takaisin!

Marja, Merja ja Pirjo
Marja (vas.), Merja ja Pirjo asuvat kaikki Vihdissä. - Jarikin on vihtiläinen, naiset hihkuivat illan artistista.

 

Naiset olivat käyneet vuosia sitten viimeksi Siltsun keikoilla. Nyt heidät sai tulemaan keikalle tieto Jarin kyvyistä esiintyjänä.

- Jari on todella karismaattinen ja ottaa yleisön huomioon, Pirjo jatkoi muiden naisten nyökkäillessä vieressä.

Lue myös: Jari Sillanpään riehakas paluu keikkalavoille - Paljaan mahan esittely yllätti yleisön: "Vedän vaan vatsaa sisään..."

Forssasta keikalle

Katsomon nuorinta osastoa edustivat Noora ja Anna, jotka olivat tulleet keikalle Forssasta. Anna oli ollut katsomassa samaisessa Vihdin kesäteatterissa Siltsua vuosi sitten mummonsa ja äitinsä kanssa, joten nyt hän tuli ystävänsä Nooran kanssa todistamaan konserttia.

Jari Sillanpää
Noora ja Anna olivat tulleet paikalle Forssasta. - Näen Jarin ensimmäistä kertaa, Noora kertoi.

 

- Oma fanitukseni on lähtenyt ihan lapsuudesta asti, kun mummoni on Jaria kuunnellut. Kaikki biisit ovat omalla tavallaan hyviä, mutta legendaarinen Sinä ansaitset kultaa on kyllä yksi parhaista. Lisäksi Nuoruus on seikkailu on myös todella hyvä. Pelkäsin vessassa käydessäni, että missaisin jonkun suosikkibiiseistäni. Näin ei onneksi käynyt, Anna kertoi nauraen. 

Ensimmäistä kertaa Jarin livenä nähnyt Noora oli väliajalla tyytyväinen näkemäänsä. 

- Kaikki kappaleet ovat hyviä, mutta juuri nuo Annan sanomat kappaleet ovat kyllä ehkä parhaimmat, nuori nainen komppasi ystäväänsä.

Lue myös: Jari Sillanpää kaasutteli Mersullaan marketin pullahyllylle – kuva!

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!