Katso kuva!
Jari SIllanpää

Jari Sillanpää kaasutteli Mersullaan marketin pullahyllylle – kuva!

Uutiset | 19.12.2020 07:26

Jari Sillanpää, 55, on kadonnut tyystin julkisuudesta, eikä entinen lehtien vakiokasvo ole saanut juurikaan palstatilaa. Koska hän ei ole päivittänyt sometilejäänkään kuukausiin, Seiska selvitti, mitä lavojen entiselle kuninkaalle kuuluu.

Useat lähteet kertoivat Seiskalle laulajan oleilevan Suomen rajojen sisällä. Niinpä Jarin omistama Vihdin kesähuvila tuntui luontevalta vaihtoehdolta.

Lue myös: Jari Sillanpää vääntää torttuja erakkona! Seiska löysi kohulaulajan – yllätyskuvat Seiskassa!

Paparazzin hienovarainen drone-lento paljasti, että Siltsun hopeinen peltilehmä oli parkissa kiinteistön takapihalla. Puolenpäivän tietämillä laulaja hyppäsi Mersuunsa, joka on palvellut häntä uskollisesti jo yli kymmenen vuotta.

Siltsu kaasutteli niin vauhdikkaasti, että hiekka pöllysi ja pikkukivet sinkoilivat, kun samettikurkku suuntasi kaupoille.

Lue myös: Täältä julkisuudesta kadonnut Jari Sillanpää löytyi – laulajalla televisiosta tuttu piilopaikka

Valtaväylälle päästyään Siltsu käskytti vanhan hopeanuolensa sellaiseen kiitoon, ettei paparazzi tohtinut pysyä kannoilla.

Lopulta Jari hurautti kehätien kupeessa sijaitsevalle huoltoasemalle murkinoimaan. Aterioinnin jälkeen Jari hyppäsi Mersuunsa ja kaahasi paikalliseen ruokamarkettiin. Kaupassa hän paljastui herkuttelijaksi ohittaessan päättäväisin askelin vihannesosaston ja suunnistaessaan suoraan pullahyllylle.

Kaupassa artisti paineli ohi vihannesten suoraan keksihyllylle.
Kaupassa artisti paineli ohi vihannesten suoraan keksihyllylle.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!