fbq
Kotimaa
09.08.2021 20:09
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova
Jari Sillanpää
Toimittajan kommentti: Selväpäisen Jari Sillanpään paluukonsertista oli turha etsiä kohuja tai skandaaleja - vanha Siltsu on takaisin!
Kotimaa
09.08.2021 20:09
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova

Todistin Jari Sillanpään, 55, paluukeikkaa Vihdin kesäteatterissa perjantaina (6.8.). Selvinpäin ollut Jari oli koko illan sellainen kuin me muistamme hänet kohuja edeltäviltä vuosilta.

Siltsunakin tunnettu vuoden 1995 tangokuningas vaikutti freesiltä ja hyvinvoivalta. Hänen äänensä soi yhtä komeasti kuin takavuosina, eikä suuria kömmähdyksiä sattunut. Mielestäni konsertista ei löytynyt yhtään mitään sellaista, josta olisi voinut vääntää kohuotsikoita.

Jari Sillanpää
Näin tomerasti Siltsu esiintyi perjantaina Vihdissä.

Toki Jari esitteli mahaansa kameroille ja yltyi välillä hulluttelemaan oikein urakalla, mutta tästä hänen faninsa olivat vain tyytyväisiä. Sen verran eloisana ja huumorintajuisena esiintyjänä Jari on tunnettu läpi vuosikymmenien.

Lue myös: Jari Sillanpään riehakas paluu keikkalavoille - Paljaan mahan esittely yllätti yleisön: "Vedän vaan vatsaa sisään..."

- Tuntuu, että vanha Jari on takaisin, artistin fani tokaisi, ja minun on helppo uskoa tämä.

Sekoilulla ja kohuilla laulaja ei nimittäin ole laajaa fanikuntaansa vuosien varrella kerännyt, vaan taustalla on rautaista ammattisuorittamista, josta nautittiin nytkin Vihdin perjantai-illassa.

Jari heitti itseironisia vitsejä pömpöttäneestä mahastaan, mutta mielestäni hänen ei tarvitsisi olla huolissaan. Sen verran fyysisesti hyväkuntoiselta pian 56 vuotta täyttävä Jari vaikutti. Hän intoutui välillä jopa hyppelehtimään iloisen lapsenomaisesti.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Jari Sillanpää ahmi rasvaisen lounaan ja taisteli karkkipaperin kanssa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »