fbq
Kotimaa
24.03.2021 18:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Eva Wahlström ja Niklas Räsänen
Eva Wahlströmin mies Niklas Räsänen avoimena arjen tuskastaan: ”Itken tätä kipua lähes joka päivä” – isällinen kaipuu riipaisee syvältä
Kotimaa
24.03.2021 18:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Vaimonsa, nyrkkeilymestari Eva Wahlströmin, 40, kanssa juuri lapsen saanut Niklas Räsänen, 34, kertoo rehellisesti lapsiarjestaan. Hänelle tuottaa isyydessä erityisen paljon tuskaa yksi asia, mistä hän kertoo Instagram-tilillään. 

- Elämä on katkeran suloista. Lähes joka kerta, kun katson tuoretta, äärimmäisen kaunista poikaani, muistan, kuinka en ole toiselle biologiselle pojalleni läsnä tavalla, jonka hän ansaitsisi, Niklas harmittelee. 

Lue myös: Nyrkkeilijätähti Eva Wahlström sai poikavauvan puolisonsa Niklas Räsäsen kanssa: ”Täällä voidaan hirmu hyvin koko perhe” - kuva!

Hänellä on toinen biologinen poika aiemmasta liitosta. 

- Tänäänkin Luda tietäen, että menee luotani äidilleen, ja joka kehitysvammansa takia kommunikoi omalla tavallaan, kysyi minulta: ”Isi, mitä sitten teette Mäkkylässä? Ja Rubenin kanssa? Leonin kanssa?”

Hän ei osannut tarkkaan vastata pojalleen, mutta lupasi soittavansa välipäivinä videopuheluita. 

- Välipäivät, jolloin olen isänä rakkaalle poikapuolelleni ja Rubenille. Välipäivät jolloin tuntuu, että olen vain puolikas isä, vaikka talossa on kaksi äärimmäisen rakasta lasta. Yksi puuttuu. Itken tätä kipua lähes joka päivä, enkä tiedä vapaudunko siitä koskaan. Enkä edes tiedä, että haluaisinko sitä. Ehkäpä tämä kipu on jotain sellaista, jonka kuuluukin riipaista tavalla, joka ei anna armoa.

Kipua ammattilaisnyrkkeilijä ei karta, ja hän on tästä henkisestä tuskastakin kiitollinen. 

- Olen kaikesta huolimatta todella siunattu, että saan kasvattaa kauniita lapsia yhdessä upean vaimoni kanssa, Niklas vastasi Seiskalle.

Tunteikasta

Eva ja Niklas ovat olleet naimisissa neljä vuotta. Pariskunnan seurustelun alkutaipaletta varjosti kuitenkin yksi asia: he olivat molemmat varattuja, kun ihastuivat toisiinsa. Vahvoista tunteistaan huolimatta he yrittivät sopia, etteivät ajautuisi parisuhteeseen. Niklaksen ja Evan rakkaus kuitenkin voitti, ja he avioituivat syyskuussa 2016. 

Lue myös: Eva Wahlströmiltä ja aviomies-Niklakselta roiseja seksipaljastuksia Tuttu Juttu Show'ssa: Työntekijä keskeytti "ankkuroitumisen" kylpylän altaassa - fanit yllättivät kesken konepeltiparittelun! 

Tunteikas pari paljasti viime syksynä parisuhteensa kiihkeistä hetkistä Tuttu Juttu Show -televisio-ohjelmassa. Tuolloin he kertoivat muutaman tarinan, kun he olivat jääneet kiinni kesken intiimien touhujen. Tarinoiden kertominen sai Evan nauramaan hillittömästi, mikä hankaloitti jutuista puhumista kovasti. Hän silti onnistui paljastamaan pariskunnan pelehtimisistä kolme tarinaa. 

eva ja niklas
Seksipaljastuksista puhuminen sai Niklaksen hieman punastumaan ohjelmassa. Kuva Timo Korhonen. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »