Eva Wahlströmiltä ja aviomies-Niklakselta roiseja seksipaljastuksia Tuttu Juttu Show'ssa: Työntekijä keskeytti "ankkuroitumisen" kylpylän altaassa - fanit yllättivät kesken konepeltiparittelun!

Telkkari | 13.10.2020 18:22

Suomalaisten rakastama parisuhdeohjelma Tuttu Juttu Show palaa tällä viikolla ruutuihin yllättävien seksipaljastusten kera.

Lauantain avausjaksossa vieraiksi saapuvat Ensitreffit alttarilla -ohjelman suosikkipari Anniina Marjamäki ja Ville Manner, joiden kilpakumppaneina ovat ex-nyrkkeilijä Eva Wahlströn ja tämän nyrkkeilijämies Niklas Räsänen. Jälkimmäinen pariskunta kertoo yllättäviä asioita elämästään makuuhuoneessa. 

Ensimmäinen yllätys tulee, kun Niklas kertoo ohjelman toiselle juontajalle Susanna Laineelle, että he nukkuvat Evan kanssa eri makuuhuoneissa. Pian sen jälkeen pariskunnalta kysytään heidän seksielämästään. 

Hilpeitä tarinoita

Ohjelman toinen juontaja Timo Koivusalo kysyy Evalta, mikä on yllättävin paikka, missä avioparin rakkaus on saanut fyysisen täyttymyksensä. 

- Tulee mieleen useampikin paikka, Eva nauraa.

Lue myös: Eva Wahlström elämästään nyrkkeilyuransa päättymisen jälkeen: ”On ollut aikaa pohtia elämäntilannetta!” 

Evan hilpeys ei ota laantuakseen, kun hän hihittää vedet silmissä. Naurun laannuttua Eva paljastaa useamman tilanteen. 

- Sanon top 3. Ensimmäinen. Flamingo Spassa on sellainen mutakylpy, ja se on erittäin haastava, kun se heiluu. Toinen oli sellainen tilanne, kun kylpylä oli kiinni ja olimme siellä altaassa ankkuroituneet toisiimme. Sitten siihen viereen tuli se tyyppi, jonka pitää tyhjentää ne altaan. Hän sanoi, että tämä paikka on menossa kiinni. Emme kuitenkaan pystyneet poistumaan, Eva nauraa. 

- Tätä se teettää kun nukkuu eri huoneissa, Timo heittää. 

Eva tuttu juttu capture
Ex-nyrkkeilijän nauru hankaloittaa intiimiasioita puhumista.

- Kolmas on niin uskomaton juttu. Me olemme kesäisin aina kilpailleet tuolla Savonlinnassa, ja olimme aika vastarakastuneita. Kotimatkalla tuli himoja ja tarpeita, ja mietimme, mihin tästä menisimme. Löysimme sellaisen pienen metsätien, joka oli täysin tyhjä autio. Siinä oli pieni ranta ja olimme matkalla jo hieman riisuneet vaatteita. Nojasin siinä siihen autoon, ja jostain paikalle tulee pieni perhe. He sanovat, että katsokaa, meidän nyrkkeilijät täällä metsässä, Eva nauraa. 

Lue myös: Eva Wahlströmin Niklas-rakas paljastaa: Tämä on suhteessamme parasta!

Susanna kysyy saman kysymyksen Niklakselta, joka ei ole kuullut vaimonsa vastausta. Niklas myöntää tilanteita olevan useampia. 

- Ikimuistonen keikka on, kun tulimme ottelureissulta Savonlinnasta. Löysimme sellaisen ihanan paikan kotimatkalla. Ja kun pääsimme siihen konepellille, sitten sinne saapui onnellinen perhe paikalle, jotka totesivat, että hei ne meidän nyrkkeilysankarithan on täällä, Niklas kertoo.

- Tämä oli Tuttu Juttu -historian paras vastaus, Timo hehkuttaa.

niklas tuttu jutt capture
Niklas puhuu seksipaljastuksesta pieni puna poskillaan.

Tuttu Juttu Show esitetään lauantaisin klo 21.00 MTV3 -kanavalla ja Katsomo -palvelussa.  
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, MTV 3.
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!