fbq"Estoton ja hiton hauska" - Anssi Kela hehkuttaa Anna Abreuta vuolaasti somessa | Seiska
Kotimaa
09.10.2021 16:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Anssi Kela ja Anna Abreu
"Estoton ja hiton hauska" - Anssi Kela hehkuttaa Anna Abreuta vuolaasti somessa
Kotimaa
09.10.2021 16:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin perjantaina (8.10.) Anna Abreun päivää, mikä herätti laulajissa ja katsojissa valtavasti tunteita.

Ohjelman osallistujat kehuivatkin vuolaasti Annaa ohjelmassa sekä sosiaalisessa mediassa. Eräs ylistäjistä on Anssi Kela, joka julkaisi pitkän päivityksen Idols-kisasta julkisuuteen ponnahtaneesta laulajasta.

Lue myös: Huh! Hurja näky: "hampaaton" Anssi Kela hätkähdyttää somessa!

Anna on ihana. Hänen seurassaan oleminen on kuin imisi pullosta hiilihapotettua elämää. Anna kuplii. Hän on estoton ja hiton hauska, mutta samaan aikaan älykäs ja syvällinen ihmismielen pohtija. Jokaisella ihmisellä olisi hyvä olla lähipiirissään yksi ABREU tuomassa iloa ja maustetta arkeen, Anssi kirjoittaa Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABREU (@iamabreu)

Kaksikko ystävystyi vasta ohjelman kuvauksissa.

Annan päivää vietettiin niin alkuvaiheessa leiriä, etten siinä kohtaa vielä tuntenut häntä kovin hyvin. Kuvausten aikana aloin kuitenkin päivä päivältä kiintyä enemmän hänen energiaansa, ja leirin päätyttyä huomasin ikävöiväni sitä. Ilman Annaa tämä kausi olisi ollut paljon kuivempi.

Lue myös: Vain elämää: Anna Abreu avoimena synkistä hetkistään: ”Mä uskon, että se on tällä alalla tosi, tosi iso ongelma”

Nautin Annan esiintymisen katsomisesta, sillä hän kirkastaa tilan niin vaivattomasti. Hän on niitä artisteja, jotka ovat syntyneet lavoille. Nyt kun olen saanut seurata lähietäisyydeltä Annan laulamista, niin sekin on tehnyt suuren vaikutuksen. Hän on suurenmoinen laulaja ja tulkitsija. Ei ole lainkaan itsestäänselvää, että nuo kaksi asiaa toteutuisivat samassa artistissa, mutta ABREU on ehdottomasti kumpaakin.

Anssi nostaa esille myös empaattisen Annan eläinrakkauden.

Lue myös: Sanna Marin taas baarissa! Pääministeri biletti Anna Abreun kanssa – kuva Seiskassa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anssi Kela (@anssikela)

Lue myös: Ohhoh, Anssi Kelan ovelle ilmestyi ”helvetillinen mörssäri” - laulaja virnisteli ja tarttui veitseen!

Arkistovideo: Arttu Wiskari ja Anssi Kela viihtyivät Erottajan karaokebaarissa - vetivät Popedaa!

Kaksikko ei jäänyt baarikansalta huomaamatta, kun he availivat äänihuuliaan Popedan tahdissa. Arttu tai Anssi eivät välittäneet lukuisista älypuhelimista, jotka taltioivat niin kuvia kuin videota suomipoppareiden esiintymisestä vuonna 2016.