fbq
Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin

Esko Eerikäinen, onko sinulla ja Suvi Hartlinilla suhde? Näin radiotähti vastaa

Radio Novan iltapäivässä juontavat Esko Eerikäinen, 48, ja Suvi Hartlin, 41, ovat olleet jo pidempään suhdehuhujen keskellä.

Kaksikon lämpimistä väleistä on keskusteltu kesästä lähtien keskustelupalstojen lisäksi sosiaalisessa mediassa, ja kaksikon yhteisiin kuvapäivityksiin on ilmestynyt vihjailevia kommentteja.

Voihan Esko Eerikäinen, mikä ihana polte sun silmiis on tullut (tuli- ja -sydänsilmäemoji) Kaikkea hyvää teille rakastavaiset, kirjoitti eräskin tulipunaisten sydämien kanssa Eskon Vauhtiajoista julkaisemaan Instagram-päivitykseen.

Suvi Hartlin ilman housuja - näin seksysti hän aloitti lomansa!

Seiska päätti lopullisesti selvittää asian laidan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Esko Eerikäinen, somessa on huhuttu, että sinulla ja Suvi Hartlinilla on suhde. Pitääkö tämä paikkansa?

Kysymys saa Eskon purskahtamaan raikuvaan nauruun.

- No, siis ihan ensimmäisestä hetkestä lähtien kun meidät lyötiin siinä yhteen, niin me tiedostettiin, että tällaista saattaa lähteä aika nopeasti liikkumaan. Että, tota, ei meillä ole mitään suhdetta. Suvi on onnellisesti avoliitossa ja mä kunnioitan hänen avoliittoaan ja sitä ympyrää. Olemme siis hyviä työkavereita. Ollaan tässä ehditty tekemään jo yli puoli vuotta radiota, ja olemme ehkä enemmänkin nyt oltu sellaisia sisko ja veli -tyyppisiä. Me luotetaan toisiimme ja uskalletaan kertoa toisillemme aika kipeitäkin asioita, niin mä haluan säilyttää sen suhteen sellaisena ystävyyssuhteena. Se on semmoinen vaalimisen arvoinen asia, Esko kiteyttää.

Esko ja Suvi ovat ehdolla Vuoden radiojuontajiksi. Esko tullaan näkemään myös Scandinavian Hunksien jäähyväiskiertueella kuluvana vuonna.

Esko Eerikäiseen, 48, iski armoton ikäkriisi - avoin sometilitys: "Parisuhteessa ei ole tullut onnistumisia"

Arkistovideo: Suvi Hartlin ja Esko Eerikäinen olivat mukana Seiskan suuressa lonkerotestissä - "Tiskivettä, Ruotsinlaiva ja yllätysonnistuja"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viikon Kääk!-juorut: Esko Eerikäinen tympeänä Martina Aitolehden kodin ulkopuolella – kuva!