fbq
erika ja ramzi

Erika Helin löysi rakkauden – tässä on uusi poikaystävä: ”Sattumalta tavattiin…”

Sometähti Erika Helin, 27, saapui seuraamaan Miss Suomi -finaalia yhdessä miesystävänsä Ramzin kanssa. Pari on seurustellut neljän kuukauden ajan.

-  Tapasimme kesällä Maltalla. Tosiaan olemme nyrkkeilleet samassa porukassa, mutta sitten satuimme yhden yhteisen ystävän juhliin ja aloimme sitten juttelemaan. Heti huomasi oikeastaan, että klikkaa tosi hyvin. Siitä saakka ollaan menty yhdessä, oikeastaan päivittäin, Erika kertoi Seiskalle.

Povipommi Erika Helin julkaisi saamiaan ilkeitä kommentteja

Miesystävä saapui Suomeen tapaamaan rakastaan ja tämän läheisiä. Nuoret eivät kuitenkaan ole asettumassa Suomeen.

Erika Helin
Erika saapui rakkaansa kanssa katsomaan Miss Suomen kruunaamista.

- Kyllä me Maltalle lähdetään, todennäköisesti jo ensi viikolla. Ajattelin vielä omaa asuntoa etsiä, ei viitsi suoraan hypätä syvään päätyyn. On kyllä tosi kivasti mennyt. Kiva, että hänkin matkusti tänne Suomeen, Erika jutteli ennen Miss Suomen kruunaamista.

Erika Helin tekee töitä somessa. Hänen pääkanavansa ovat OnlyFans ja Instagram. Ramzille Erikan eroottiset kuvat eivät ole ongelma, vaan hän tukee rakastaan. Myös yhteistä vapaa-aikaa on runsaasti.

- Olen myös nauttinut elämästä ja bilettänyt. Maltahan on kunnon bilepaikka. Olen ehtinyt treenaamaankin. Ei ole kaipuuta takaisin Suomeen. Tuntuu hyvälle, että uskalsin lähteä, Erika kuvaili tuntemuksiaan Seiskalle.

Playboy-missi Erika Helin julkaisi alastonkuviaan – viiltävä kommentti viranomaisille: ”Meitä tulee kunnioittaa – vaatteilla tai ilman”

Maltalle paluu on nyt erityisen mieluisaa, sillä sieltä on löytynyt samanhenkisiä ystäviä. Mennyttä talvea hän kuvaili yksinäiseksi.

- Nyt on löytynyt se oma porukka, Erika iloitsi ennen istumapaikkansa etsimistä.