Katso kuvat!
Erika Helin

Povipommi Erika Helin julkaisi saamiaan ilkeitä kommentteja: "Omalla muijalla samankokoiset, eikä riipu noin" - kaunotar latasi takaisin rinnat paljaana!

Uutiset | 02.10.2020 12:02

Portugalin Playboyssa poseerannut missikaunotar Erika Helin ottaa kantaa sosiaalisessa mediassa käytävään ulkonäkökeskeiseen kommentointiin.

Erika ihmetteli asiaa omalla Instagram-tilillään.

- Sun arvo naisena ja ihmisenä määräytyy ulkonäön perusteella. Et ole etkä tule olemaan koskaan riittävän hyvä. Edes menkkaturvotus ei ole pyhää. Rinnat ei saisi roikkua. Mahassa vähän ylimääräistä. Ei voi olla hyvä tai mukava ihminen! Ei pääse koskaan naimisiin. (Koska liitto miehen kanssa on ainut hyväksyttävä tavoite pitkällä tähtäimellä.) Voit olla mitä vaan, mutta et ikinä tuu olemaan mitään, Erika kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Playboy-missi Erika Helin julkaisi alastonkuviaan – viiltävä kommentti viranomaisille: ”Meitä tulee kunnioittaa – vaatteilla tai ilman”

Katso video: Erika Helin muutti Maltalle

Rohkea kaunotar julkaisi myös kommentteja, joita hänelle on lähetetty ulkonäöstään.

- Toi on varmaan harrastanu liikuntaa viimeks ala-asteella.

- Yllättävän paljon roikkuu noi tissit. Näyttää liivien kanssa huomattavasti paremmalta.

- Jep. On kyllä löysät. Omalla muijalla samankokoiset varmaankin ja eivät kyllä riipu noin.

- Vähän vähemmän turvottavia ruokia tai hieman kun vetää vatsaa sisään, niin on kyllä oikein kiihoittavan näköinen kroppa.

- Toi on niin tiineenä. Sitä se siideri ja biletys teettää.

- Vähän vatsa pömpöttää, mutta ehtii tehdä vielä asialle jotain.

- No huh. EI Mulla ainakaan ole mitään turvotuksia menkkojen aikana. Mahtaa olla rankkaa jos on noin paha turvotus joka kuukausi?

- Onko sama nainen joka on nyt X-lehdessä, ja imettääkö edelleen koska rinnat näyttävät kuvissa ihan siltä että imettäisi???!

Erika Helin vastasi törkykommentteihin lataamalla itsestään kuvan, jossa hän poseeraa kurvikkaana rinnat paljaana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin) on

Muutti Maltalle

Erika asustelee nykyisin Maltalla. Päätöstä kypsyttivät siviilielämän haasteet. Kaunotar antoi Seiskalle heinäkuussa tulikivenkatkuisen haastattelun, jossa ei säästellyt sanojaan avautuessaan ex-puolisonsa, tähtiräppäri Gettomasan pettämisestä.

- En halua tuomita kaikkia miehiä yhden huonosti käyttäytyvän vuoksi, mutta nyt ei ole kiinnostusta deittailla ketään. Vaikka joku ihana mies löytyisikin, en tiedä, kuinka ryhtyisin rakentamaan luottamusta näin huonojen kokemusten jälkeen.

Helsingin hylkäävä Erika on kurkkuaan myöten täynnä miehiä. Hän kaipasi myös kipeästi maisemanvaihtoa.
Helsingin hylännyt Erika on kurkkuaan myöten täynnä miehiä. Hän kaipasi myös kipeästi maisemanvaihtoa.

- Rakkaus on kuitenkin niin iso asia, etten ikinä sanoisi sitä kenellekään, ellen todella tarkoittaisi sitä. Olen hyvin harvalle sitä koskaan sanonutkaan. Kun luottamus on nyt mennyt, tuntuu, etten välttämättä enää koskaan voi rakastua uudelleen.

Lue myös: Missikaunotar Erika Heliniltä raju tilitys ex-kumppanistaan Gettomasasta: räppärin röyhkeä käytös paljastui parhaalta ystävältä - "Jätä mut rauhaan!"

Katso video: Miss Suomi 2018 -finalisti Erika Helin

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!