Erika Helin

Playboy-missi Erika Helin julkaisi alastonkuviaan – viiltävä kommentti viranomaisille: ”Meitä tulee kunnioittaa – vaatteilla tai ilman”

Uutiset | 26.09.2020 22:43

Playboyssa poseerannut missikaunotar Erika Helin julkaisi alastonkuviaan sosiaalisessa mediassa.

Erika julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa täysin alasti metsässä. Rohkean kuvan yhteyteen hän kirjoitti englanniksi: ”Meitä tulee kunnioittaa – vaatteilla tai ilman.” Lisäksi Erika kirjoitti viranomaisten kanssa käymästään keskustelusta, joka liittyi hänen nettiahdistelijoihinsa.

Lue myös: Playboy-missi Erika Helinin nettiahdistelijoiden ja huorittelijoiden nimet paljastuivat! Erika järkyttyi poliisin esittämästä kysymyksestä - "Minua loukkaa aivan suunnattomasti"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clothes or no clothes - we all deserve to be treaten with respect. Pic: @arkurwoodeneye Kiitos jälleen lukuisista viesteistä liittyen storyissa jakamaani tarinaan. Niille jotka eivät nähneet storya; Viranomainen soitti minulle tiedustellakseen, että onko minuun aiemmin tänä vuonna kohdistunut kunnianloukkaus mielestäni niin vakava juttu, että haluan varmasti viedä asiaa eteenpäin vai kannattaisiko vaan antaa olla. Hämmennyin tosi pahasti siitä, että auktoriteettiasemassa oleva henkilö vähättelee kohtaamaani rikosta ja hetkellisesti tunsin jopa häpeää siitä, että ”vien näin vähäpätöistä asiaa eteenpäin”. Kun eihän tässä mitään, ilmeisesti netissä tapahtuva huorittelu ja pilkkaaminen pitäisi olla ihan jees ja kuulua asiaan, koska tällä hetkellä elätän itseni toimimalla mallina vähäpukeisissa kuvissa. Sain hämmennyksestä huolimatta sanottua, että kyllä haluan edelleen vaatia rangaistusta tekijälle. Asia siis etenee. Sain kymmeniä viestejä naisilta ja miehiltä, jotka ovat itse, tai heidän läheisensä ovat kohdanneet henkistä tai fyysistä häirintää tai väkivaltaa, eikä heitä ole otettu tosissaan asian suhteen. Rikoksen uhriksi joutuneen kokemusta on vähätelty tai jätetty kokonaan oman onnensa nojaan hänen hakiessa turvaa oikeusjärjestelmämme kautta. Asian ei missään nimessä pitäisi olla näin. Uhrin kertomuksen vähättely aiheuttaa ilmapiirin, jossa tapahtuneista rikoksista ei uskalleta raportoida. Sitä me tuskin haluamme. Uhrin ei pitäisi koskaan joutua kokemaan ylimääräistä häpeää viranomaisen toimesta. Iso halaus kaikille jotka käy läpi jotain vastaavaa prosessia. Pitäkää pintanne ja olkaa ylpeitä itsestänne, että teillä on rohkeutta ajaa omaa asiaanne eteenpäin. Asenteet muuttuvat kyllä pikkuhiljaa. 🤍

A post shared by Erika Helin (@erika.helin) on

- Viranomainen soitti minulle tiedustellakseen, että onko minuun aiemmin tänä vuonna kohdistunut kunnianloukkaus mielestäni niin vakava juttu, että haluan varmasti viedä asiaa eteenpäin vai kannattaisiko vaan antaa olla. Hämmennyin tosi pahasti siitä, että auktoriteettiasemassa oleva henkilö vähättelee kohtaamaani rikosta ja hetkellisesti tunsin jopa häpeää siitä, että ”vien näin vähäpätöistä asiaa eteenpäin”, Erika kirjoitti.

- Kun eihän tässä mitään, ilmeisesti netissä tapahtuva huorittelu ja pilkkaaminen pitäisi olla ihan jees ja kuulua asiaan, koska tällä hetkellä elätän itseni toimimalla mallina vähäpukeisissa kuvissa. Sain hämmennyksestä huolimatta sanottua, että kyllä haluan edelleen vaatia rangaistusta tekijälle. Asia siis etenee.

Lisäksi Erika julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa. Sen yhteydessä hän ei puhunut enää ahdistelutapauksestaan, vaan hän mainosti maksullista OnlyFans-sivustoa, jossa ihmiset saavat Erikan rohkeita kuvia ja videoita kuukausimaksua vastaan.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!