fbq
Kotimaa
19.10.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Eevi Teittinen
Eevi Teittiselle järjestettiin babyshowerit: "Ei ollut Piltin maisteluita, vaan hirveetä jytäämistä Gasellien tahtiin"
Kotimaa
19.10.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivaikuttaja Eevi Teittinen, 32, vietti tapahtumarikkaan viikonlopun, johon kuului myös hänelle järjestetyt vauvajuhlat eli babyshowerit.

Eevi kertoi aiemmin Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissa, että juhliin kuului muun muassa raakakakkua ja musiikkia.

Lue myös: Eevi Teittinen ja Teemu Packalén paljastivat lapsensa sukupuolen: "Suuret rakastajat, nehän tekee tyttöjä"

- Mitä ihanin yllätys! Tytöt piti mulle minibabyshowerit. Ps. Nää tytöt tuntee mut sen verran hyvin, ettei ollut Piltin maisteluita, vaan hirveetä jytäämistä Gasellien tahtiin, Eevi kirjoitti viikonloppuna.

Myöhemmin Eevi paljasti, että viikonloppu oli varsin tapahtumatäyteinen.

- Jaahas, minne se viikonloppu hurahtikaan? No ainakin näihin; Treenijengin pikkujoulut Gasellien tahdissa + minibabyshowerit, uintitreenit samaisen (ja parhaan treeniryhmän) kanssa, vauvanhuoneen laittamista, vierashuoneen sisustamista ja uudelleen järjestelyä (on muuten pieni projekti), iisin hetkeni vietin katsellen Tove Janssonin elokuvaa, pihan laittamista talvikuntoon ja varaston pikasiivous, Eevi luettelee.

Eevin ja vapaaottelija Teemu Packalénin, 34, esikoislapsen on tarkoitus syntyä somepäivityksen mukaan joulukuussa. Pariskunta paljasti aiemmin, että kyseessä on tyttö.

Lue myös: Positiivinen yllätys! Eevi Teittisen raskaus paljastui aprillipäivänä – Teemu-kulta ei ollut uskoa todeksi

Tilaa Seiskan uutiskirje! »