fbq
Kotimaa
15.10.2021 08:50
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen ja Teemu Packalén paljastivat lapsensa sukupuolen: "Suuret rakastajat, nehän tekee tyttöjä"
Kotimaa
15.10.2021 08:50
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi kesäkuussa personal trainer Eevi Teittisen, 32, raskaudesta. Vapaaottelija Teemu Packalénin, 34, kanssa parin ensimmäistä yhteistä lasta odottavan Eevin raskaus on jo pitkällä. Nyt pariskunta on paljastanut Instagram-seuraajilleen, että perheeseen on tulossa tyttövauva.

– Täsä tää on! Meidän jengi, mun perhe ❤️❤️ Kaks urosta ja pari daamia 🥰 Suuret rakastajat, nehän tekee tyttöjä, Packalén kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teemu Packalen (@tepack)

Lue myös: Eevi Teittinen julkaisi hätkähdyttävän upean raskauskuvan: ”Nyt kannetaan mahaa ympäri kyliä” – katso!

Eevi on julkaissut liudan syksyisiä yhteiskuvia miehensä kanssa. Hän kirjoittaa päivityksen ohessa kauniisti parisuhteestaan.

– Myrskytuuli pauhaa. Räkä valuu pitkin poskia ja sormet ovat kylmyydestä kalpeat. Tie edessä on kivinen, mutta päätämme uhmata sitä yhdessä. Välillä minä vedän sinua perässä, kunnes on sinun vuoro auttaa minua eteenpäin.
Tämä voisi olla vain kuvaus säästä, mutta se sopii myös parisuhteemme menneisiin vuosiin, Eevi kirjoittaa.

– Me ollaan tehty älyttömästi töitä siihen, että me ymmärrettäisiin toistemme erilaisuutta. Eteen on tuotu myös enemmän haasteita, mitä ehkä pitäisi. Elämä yhdessä ei ole aina ollut ihanaa, mutta silti ollaan tahdottu takoa eteenpäin.

– Nyt ollaan tässä. Käännekohdassa, joka on ihanuudestaan huolimatta jännittävää. Millainen tie edessämme näkyy? Eevi pohtii.

Eevin laskettu aika on joulukuussa.

Eevi Teittinen, Teemu Packalen
Eevi Teittinen ja Teemu Packalen valmistautuvat vanhemmuuteen.