fbq
Kotimaa
03.06.2021 21:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Eevi Teittinen
Positiivinen yllätys! Eevi Teittisen raskaus paljastui aprillipäivänä – Teemu-kulta ei ollut uskoa todeksi
Kotimaa
03.06.2021 21:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Seiska uutisoi eilen (2.6.) fitness-kaunotar Eevi Teittisen, 32, raskaudesta. Lapsi on sekä Eevin että hänen kumppaninsa Teemu Packalenin, 34, ensimmäinen. Seiska tavoitti Eevin, joka kertoi lähipiirin suhtautuneen odotusuutiseen iloisesti.

Lue myös: Eevi Teittinen ja Teemu Packalen: Vauva tulossa!

Eevi paljasti tehneensä positiivisen raskaustestin aprillipäivänä. Ajankohta aiheutti luonnollisesti hämmennystä Teemu-rakkaassa.

- Teemun ensireaktio uutiseen oli se, että hän ei aluksi uskonut tätä asiaa todeksi, urheilullinen kaunotar naurahtaa.

Eevi itsekin kertoo olonsa olleen epätodellinen iloisen uutisen äärellä. 

- En osannut ajatella, että tämä tapahtuisi. Kyseessä oli yllätys, mutta positiivinen yllätys, Eevi avaa.

Päivä kerrallaan 

Fitnesspäiväkirjat-sarjassakin esiintyneen Eevin elämään kuuluu luonnollisena osana aktiivinen liikunnan harrastaminen. Urheilullisen kaunottaren ja karskin vapaaottelijan arjesta ei siis vauhtia puutu, mutta Eevi toki ottaa raskauden tarvittaessa huomioon.

- Tähän mennessä olen tosi hyvin pystynyt treenaamaan. Toki tässä pitää mennä päivä kerrallaan kuulostellen, mutta vielä ei ole tarvinnut jättää mitään pois. Uskon löytäväni läpi raskauden sopivan liikuntamuodon, uinti on esimerkiksi yksi tällainen.

Seiska uutisoi huhtikuussa Eevin ja Teemun uudesta kodista. Läheltä Linnanmäkeä löytyvä 36-neliöinen asunto on nyt kuitenkin sijoituskäytössä. Eevi kertoo Seiskalle pariskunnan asuvan tällä hetkellä Turussa.

Lue myös: Eevi Teittisen kanssa seurusteleva vapaaottelija Teemu Packalén teki rakkaalleen tunnustuksen keittiössä: Hän katsoi liettäni ja kysyi…

Tilaa Seiskan uutiskirje! »