Katso kuvat!

Duudsoneiden Jarno Laasala laski pulkkamäkeä "ei niin perinteisellä tyylillä": mielenkiintoinen varustus mukana - katso hulvattomat kuvat!

Kotimaa | 08.03.2021 20:01

Duudsoneista tuttu Jarno Laasala, 41, on ottanut ilon irti etätöistään Rovaniemellä. Instagram-sivuillaan julkaisemansa vauhdikkaan kuvasarjan yhteyteen Jarno kirjoittaa, että piilopirtissään hän on sopivan kaukana ympäröivästä uutisoinnista.

- Täällä piilossa ei oo paljon korona ollu mielessä ja päässy ottaan hyvän irtioton kaikesta uutisoinnista, hän kirjoitti.

Lue myös: Nostalgiset teinikuvat! Duudsonit ovat viihdyttäneet maailmaa jo 20 vuotta: "Veljeksiä ikuisesti"

Kuvissaan vauhdin hurmasta tunnettu Jarno laskee perinteiseen tyyliin pulkkamäkeä sinisellä pulkallaan. Perinteisistä mäenlaskutavoista poiketen Jarno on päättänyt ottaa kannettavan tietokoneensa mukaan pulkkamäkeen. Lisäksi Jarno laskee mäkeä ilman housuja t-paita yllään.

Työpiste porofarmin vieressä

Porofarmin vieressä etätoimistoaan pitävä Jarno kertoo kuvatekstinsä englanninkielisessä versiossa, että on saanut etätyöskentelyltä haluamansa.

- Ei tämä liian hienoa ole, mutta täällä oli kaikki mitä sieluni tarvitsi rentoutuakseen.

Kuvan kommenteissa iloitaan Jarnon saamasta levosta ja rentoutuksesta.

- Tämä kuulostaa ideaalilta!

- Toivottavasti olet täysin levännyt, kun palaat kotiisi.

- Ihanaa, et oot nauttinu ja pitäny hauskaa.

- Hienoa, jotta olet nauttinut ajasta.

Vaikeuksista voittoon

Lue myös: Duudsonien Jarno Laasala sairastui ihosyöpään: Silloin tiesin, ettei lääkärillä ollut hyviä uutisia!

Duudsoneista tuttu rämäpää on selvinnyt viime vuosina elämässään monenlaisista vaikeuksista. Vuonna 2016 Jarnolla todettiin ihosyöpä, joka kuitenkin saatiin poistettua leikkauksella, eikä syöpä päässyt leviämään. Vuonna 2018 Jarno kertoi Instagram-tilillään avoimesti kokemastaan burnoutista.

- Yhtäkkiä kaikki tuntemattomat tunteeni nousevat pintaan. Romahdan parvekkeen lattialle itkien. Vihdoin tunnen ja uskallan tuntea nämä tunteet, joita en ole osannut tuntea niiden 14 vuoden aikana joina olen täällä vieraillut tai asunut. Tunnen pelkoa, jännitystä, riittämättömyyttä, koti-ikävää, ahdistusta. Itku tuntuu hyvältä. Olen uskonut että tämä kaupunki voisi korjata minut, jos menestyisin täällä niin olisin ehjä ihminen. Ymmärrän että se on valhe. Riitän tällaisena kuin olen.

Lue myös: Duudsoneista tuttu Jarno Laasala avautuu avioeron jälkeisestä toipumisprosessista Anna-lehdelle: On vapauttavaa myöntää, että olen heikko ja rikki

Viime vuonna Jarno kertoi avoimesti avioerostaan. Hanne-vaimostaan lähes 20 vuoden yhdessäolon jälkeen eronnut Jarno kirjoitti erosta Facebook-päivityksen, jonka lisäksi julkaisi erosta tunteikkaan videon YouTube-palveluun.

- Teimme alkuvuodesta elämämme raskaimman päätöksen. Olen kiitollinen tästä huikeasta 20 vuoden matkasta kaikkine iloine, suruine, ylä- ja alamäkineen. Suhteemme on ollut erityinen ja yhteytemme todella syvä. Siksi ero myös sattuu todella todella paljon! Nyt rakkauden on ollut aika muuttaa muotoaan, Jarno kirjoitti Facebookissa.

Lue myös: Duudsonit-Jarno selviää mistä vain: Avioliitto karille, ihosyöpä, burn out..

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!