Jarno Laasala

Duudsonit-Jarno selviää mistä vain: Avioliitto karille, ihosyöpä, burn out..

01.06.2020 21:31

Duudsoneiden Jarno Laasala, 40, kertoi Facebookissa eronneensa Hanne-vaimostaan. Heillä on kolme yhteistä lasta.

– Olen kiitollinen tästä huikeasta 20 vuoden matkasta kaikkine iloineen, suruineen, ylä- ja alamäkineen. Suhteemme on ollut erityinen ja yhteytemme todella syvä. Siksi ero myös sattuu todella todella paljon!

Hän on kuitenkin toiveikas tulevaisuuden suhteen.

– Elämämme jatkuu perheenä kahdessa eri osoitteessa ja annamme kaiken mahdollisen rakkautemme lapsillemme. Irti päästäminen näin syvästä rakkaudesta on todella vaikeaa. Ystävät, perhe, urheilu, meditaatio sekä toivo ja usko edelleen rakkauteen ja itsensä rakastamiseen on helpottanut oloa. Kivun läpi on pakko kulkea, jotta uutta voi syntyä. Olemme nyt tällä matkalla

Jarno on kokenut kovia viime vuosina muutenkin. Keväällä 2017 hänellä todettiin ihosyöpä. Lisäksi Jarno on kertonut kärsineensä burnoutista. Joulukuussa 2018 Jarno kertoi somessa kokeneensa riittämättömyyden tunteita ja stressiä.

Duudsonien Jarno Laasala avautuu somessa – riittämättömyyden tunne aiheutti voimakkaan purkauksen: ”Romahdan parvekkeen lattialle itkien!”

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!