fbq
Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg on vuoden positiivisin suomalainen - iloista päivää varjosti sairastellut koira

Tänään tiistaina (1.11.) järjestetyn Nenäpäivän lehdistötilaisuudessa julkaistiin myös yleisöäänin ratkaistava vuoden 2022 positiivisin suomalainen.

Kiertopalkinto myönnettiin jo 30. kerran, ja se siirtyi viime vuoden palkituilta, Lotalta ja papalta, näyttelijä-juontaja Christoffer Strandbergille, 33.

Christofferin ehdokastoverit olivat laulaja Diandra, ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström, jääkiekkoilija Marko Anttila, siivouskuningatar Auri Kananen sekä Tiktok-kuuluisuutta niittänyt Konstaapeli Daniel.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Putous-tähti Christoffer Strandberg vei Janne-rakkaansa lemmenlomalle - pettymys odotti hotellilla

Noustessaan kameroiden eteen vastaanottamaan palkintoa ja kunniakirjaa, oli näyttelijä suorastaan häkeltynyt. Hän ei osaa varmasti sanoa, mikä sai ihmiset äänestämään juuri häntä.

– Toivon syyn äänien saamiseen olleen se, että ihmiset ovat nähneet vilpittömän haluni tehdä rakentavaa ja hyvää työtä, Christoffer pohtii Seiskalle.

– Vaikka teen taidetta, jonka pitääkin välillä olla synkkää ja hämärää tai käsitellä vaikeita aiheita, minulle on kunnia-asia se, että siellä on alla aina lämmin sydän. 

Christoffer Strandbergin hätkähdyttävä kohtaaminen villieläimen kanssa: "Aiotko hyökätä?"

Christoffer nimettiin vuoden positiivisimmaksi, mutta hän suhtautuu positiivisuuteen rationaalisesti. Näyttelijä kertoo allekirjoittavansa vahvasti elämänohjeen "kohtele muita, kuten toivot itseäsi kohdeltavan".

– Haluan aina antaa mahdollisuuden ja lähestyn aina ihmisiä lämmöllä, mutta jos joku ei anna sitä takaisin, niin siitä täytyy ottaa opikseen. Ei polta itseään loppuun sellaisiin ihmsiin, jotka eivät halua antaa sinulle positiivisuutta takaisin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lähtökohtaisesti Christoffer haluaa aina kohdella kaikkia ihmisiä hyvin.

Christoffer Strandberg
Yleisö äänesti Christofferin vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi. – Tämä tuntuu ainutlaatuiselta kunnialta. Otan sen erittäin suurella nöyryydellä vastaan.

–  Sen olen saanut mummiltani – hän on minulle sellainen esikuva. Äitini äiti osasi aina hyvin vilpittömästi lähestyä uutta ihmistä lämmöllä.

Tv-tähti Christoffer Strandberg uransa käännekohdassa: "Älytöntä että tämä edes onnistui!"

Positiivista päivää varjosti kuitenkin huonosti nukuttu yö. Christoffer on seniori-ikäisen Valma-koiran isäntä. Rakas pikku-Valma on ollut kipeänä.

– Valma valvotti minua yöllä. Hän on jo 15-vuotias, ja äänentasoltaan vähän niin kuin eläkeläisen ja rekkamiehen sekoitus. Yöllä heräsin hänen yskäkohtaukseensa ja hirvittävään nuhaan, Christoffer kertoo.

Valma on Christofferin mukaan yleisesti kuitenkin yhä virkeä ja energinen. Ruoka maistuu ja lenkit kelpaavat, mutta ikä alkaa painaa pikkuista. Christoffer puhuu Valmasta lämpimästi, ja suhtautuu vanhuuden tuomiin kremppoihin ymmärtäväisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– On kaikkea pientä vaivaa. Hän ei itse jaksa nousta yskimään, vaan se makaa siinä ja kurnuttaa. Pitää vähän nostaa, paijata ja kannustaa yskimiseen, ja vähän niistääkin!

Christoffer Strandbergin rakas Valma-koira täytti 15 vuotta: "Se on ruokanarkkari"